Négy területen is a legjobbak közé sorolta a Legal 500 a Kapolyi Ügyvédi Irodát 

Egyszerre négy jogi területen is a legjobb hazai irodák közé választotta a Kapolyi Ügyvédi Irodát független rangsorában a Legal 500 nemzetközi szakmai kiadvány. A több mint 20 éves szakmai háttérrel rendelkező jogi szolgáltató tőkepiaci és bankjogban megőrizte vezető helyét, és tovább erősítette pozícióját az ingatlanjog és a jogérvényesítés területén, munkatársai pedig egyénileg is előkelő helyezéseket értek el.

A Legal 500 idei rangsorában több területen is nagyon előkelő minősítéssel értékelte a Kapolyi Ügyvédi Iroda munkáját. Mint már évek óta, így idén is a legmagasabb, Tier 1 kategóriába sorolta banki, finanszírozási és tőkepiaci jogi területen, elismerve ezzel piacvezető pozícióját a hazai gazdasági jogi szolgáltatók között. A több mint húsz éves tapasztalattal, egyre bővülő hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkező Kapolyi Ügyvédi Iroda tovább erősített az ingatlan- és építési jogi szolgáltatások terén is, amelynek elismeréseként idén újra Tier 2 minősítést ítélt oda a rangos kiadvány. Szakmai értékelések alapján az ügyvédi iroda 2022-ben immár társasági jog/M&A, valamint vitarendezésben nyújtott jogi szolgáltatásaiért is a legjobbak között végzett Tier 3 kategóriában.

A Legal 500 idei egyéni rangsorában ismét a vezető jogi szakemberek között került kiemelésre az ügyvédi iroda két munkatársa. Dr. Habóczky Sándor, a Kapolyi Ügyvédi Iroda ingatlan- és építési jogi csoportjának vezetője, aki hazai és külföldi befektetők, fejlesztők és ingatlanalapok részére nyújt jogi tanácsadást, ismét „Leading Individual” kategóriában szerepel a legjobbak között. Szintén rangos elismerésben részesült az ügyvédi iroda tőkepiaci csoportját évek óta irányító dr. Krezinger Viktor, aki tőzsdei kibocsátóknak, befektetési alapkezelőknek és befektetési szolgáltatóknak ad jogi tanácsokat. Szakmai munkáját immár második éve rangsorolják a legjobbak közé „Next Generation” kategóriában.

Az elismerések kapcsán dr. Kapolyi József, a Kapolyi Ügyvédi Iroda vezetője kiemelte, hogy különösen büszkék az újabb szakterületeken elért sikerekre és örülnek annak, hogy – elsősorban az ügyfelek pozitív és elismerő visszajelzéseire alapozva – az ügyvédi iroda gyakorlatias, pontos és gyors szolgáltatási stílusának sikerét a neves nemzetközi szakmai kiadvány is elismeri. 

www.kapolyi.com 

- bdpst24.hu

Check Also

Perspektíva Összművészeti Fesztivál // Karaván Fesztivál

május 24-27., Karaván Színház; Független Színház Az első alkalommal megvalósuló Perspektíva Összművészeti Fesztivál fókuszában a …