Megérkezett a HELL STRONG WATERMELON

  • Egész évben pörög a nyár!

Ki mondta, hogy nem lehetsz egész évben nyári hangulatban? A HELL ENERGY gondolt egy nagyot, és máris elhozta a nyári életérzést! Kirobbanó görögdinnye ízvilággal, 32 mg/100 ml helyett 20%-kal több koffeinnel, tartósítószermentesen, 5-féle B-vitamin hozzáadásával idézi sokak kedvenc évszakát az új HELL STRONG WATERMELON.

A HELL ENERGY életében hagyomány, hogy limitált szériában különleges ízekkel, ízkombinációkkal és ehhez illő egyedi csomagolással bővíti kínálatát évente kétszer. 2021 nyarának nagy kedvence a vibráló neonszínekbe öltöztetett HELL BEACH PINK görögdinnyés energiaital volt, mely osztatlan sikert aratott az energiaitalok kedvelőinek körében. A HELL nem hagyta cserben a klasszikus nyári íz kedvelőit: „Fogyasztóinkkal együtt mi is imádtuk a tavalyi limitált görögdinnyés ízvilágot, ezért úgy döntöttünk, állandó szereplője lesz termékkínálatunknak. Egy kis csavart azért vittünk az új termékünkbe – a hagyományos 32 mg/100 ml koffeintartalom helyett többet szerettünk volna nyújtani vásárlóinknak, ezért ráerősítettünk még 20% koffeinnel, így a HELL STRONG termékcsalád bővült új taggal a görögdinnye színeire utaló zöld-piros-fekete dobozba csomagolva.” – mondta el a HELL STRONG WATERMELON bevezetéséről Schmidt Krisztián, a HELL ENERGY kreatív marketingigazgatója. 

Az új HELL STRONG WATERMELON a többi STRONG termékhez hasonlóan B2, B3, B5, B6, B12 vitamint tartalmaz, mindezt tartósítószer nélkül, végtelenszer újrahasznosítható 250 ml-es aludobozban.

- bdpst24.hu

Check Also

Öt tipp a Resideo-tól, hogy kevesebb vizet használjunk

A fejlett világban élők gyakran természetesnek veszik a vízhez való hozzáférést, pedig a világ vízellátása …