ÚJ, KAMIONOS GYORSKUTAT NYITOTT A SHELL MOSONMAGYARÓVÁRON

A Shell Hungary zRt. ma megnyitotta új, 3,5 tonna feletti teherhépjárművek részére kialakított töltőállomását Mosonmagyaróváron, az M1 autópálya mellett. Az új gyorskúton a gépkocsivezetők akár egyszerre tankolhatnak üzemanyagot, illetve AdBlue adalékot, és jelentősen rövidebb idő alatt végezhetnek a tankolással.

Bővítette magyarországi hálózatát a Shell Hungary zRt, ma új kutat nyitott 3,5 tonna feletti tehergépjárművek részére. Teherfuvarozó partnereinek igényeihez igazítva, a Shell az állomást a nagyforgalmú osztrák és szlovák határátkelőkhöz vezető tranzitút mellé, Mosonmagyaróvárra építette.  Az M1 autópálya melletti állomások számának növelésével a Shell célja, hogy még több helyszínen tegye elérhetővé szolgáltatásait a kamionosok számára, valamint lerövidítse a tankolásra fordított időt. 

A nagy áteresztőképességű mosonmagyaróvári gyorskutat nagynyomású diesel kútoszlopokkal szerelték fel, amelyek lehetővé teszik, hogy a járművek több tankját egyszerre töltsék gázolajjal és AdBlue adalékkal, s így időt takarítsanak meg a tankolásnál. A modern dízelmotorok működéséhez elengedhetetlen AdBlue adalék tankolási lehetőséget is kínáló állomás a hét minden napján, 0-24 óráig áll a Shell üzemanyagkártyát használó partnerek rendelkezésére. A gépjárművezetők kényelmét mosdó, étterem és kamionparkoló is szolgálja.

Az újonnan épült létesítmény a Shell első hazai kezelőszemélyzet nélkül működő töltőállomása. Az „unmanned” kút számos előnyt kínál. A gépkocsivezetők biztonságosan, minden személyes érintkezés nélkül tölthetik fel járműveiket. Az önkiszolgáló tankolást továbbgyorsítja, hogy a számla rendezése miatt nem kell bemenni a shopba, hanem rögtön egy kültéri terminálnál lehet fizetni Shell üzemanyagkártyával.  

„A Shell ügyfeleit helyezi tevékenysége fókuszába. Minden egyes új állomásunk még közelebb viszi termékeinket és szolgáltatásainkat vásárlóinkhoz. Ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítottuk ki mosonmagyaróvári egységünket is, gyorsabban tankolhatnak a kiváló elhelyezkedésű, modern kúton, így a gépkocsivezetők hamarabb indulhatnak tovább úticéljuk vagy otthonuk felé” – mondta el az ünnepélyes megnyitón Istenesné Solti Andrea, a Shell Hungary zRt. igazgatóságának elnöke.

A Shell magyarországi tervei között szerepel, hogy országos lefedettséget biztosító LNG töltőállomás hálózatot üzemeltessen a kulcsfontosságú szállítmányozási útvonalak és nemzetközi közlekedési folyosók – köztük a kiemelt jelentőséggel bíró M1 autópálya – mentén is. A cseppfolyósított földgáz (LNG) jelentős lehetőséget rejt magában, tisztább és gazdaságosabb üzemanyag a szállítmányozók számára, valamint használatával csökkenthető a nehéz tehergépjárművek által kibocsátott üvegházhatású gázok mennyisége. 

- bdpst24.hu

Check Also

A MOMkultban nyílik ki a hírességek postaládája

Visszatér a Beszélő levelek  Közel négy év szünet után, 2024. március 28-án újra kinyílik a …