FOREO: Dupla kényeztetés Valentin-napon!

Valentin-napon minden szerelmes pár különleges, romantikus élményeket szeretne.  De a legtöbben egy étteremben kötünk ki és azzal le is van tudva az ünneplés. Ha már uncsi a romantikus vacsora, és a vörös rózsacsokor sem dobogtatja meg túlságosan a szíveteket, akkor találjatok ki valami egyedit idén! A FOREO most ad néhány nem mindennapi, de annál romantikusabb tippet. Szóljon ez a nap rólatok, a belső és külső békétekről, és az egymás iránti odaadásról!

Kádban párban

A Micsoda nő!-ben már láthattuk, és persze sok romantikus filmben szerepet kap egy nagy kád. A habos fürdőben egymást kényeztetve szinte újjászülethettek! Masszírozzátok egymást, hiszen az érintés ereje csodákat tesz. De ha még fokoznátok a hatást, akkor a FOREO LUNA 3 készülékét is bevethetitek, nemcsak az arcon, de akár a vállakon és a háton is! Egy kellemes masszázs után nemcsak a lelketek, de testetek is ragyogni fog.

Romantika a konyhában

Egy Valentin-napi, kissé fantáziátlan éttermi vacsora helyett ti is főzhettek kettesben. Egy kis gyömbért is érdemes belecsempészni a receptbe, így garantáltan kellemes estétek lesz, mivel a szervezetben a gyömbér hatására termelődő hő hasonló a szexuális izgalom során keletkező testhőmérséklet növekedéshez. Ez a melegedés fokozza az agyban a szexuális ingert is! Tehát bátran alkalmazzátok a libidónövelésre is! Nem gond, ha marad egy kis gyömbér, később még jó hasznát vehetitek! (lásd következő tipp)

Maszkolni együtt jó!

Ha elég nyitottak vagytok valami másra, akkor nem lehet gond egymást arcmaszkkal a fejeteken látni. A FOREO Imagination maszk bázis krémjébe bármilyen finomságot belekeverhettek, amitől kisimulnak a ráncok és ragyogóvá válik a bőrötök. Valentin-napon a gyömbér mellé pár csepp vágyfokozó ylang-ylang aromaterápiás cseppet is csempészhettek. De azért tegyetek félre egy kis epret és pezsgőt a lepedő akrobatikára is!

Vágyfokozás a tudománnyal

Azt már tudjuk, hogy a fehér fény feszesíti a bőrt és csökkenti a puffadást, de ez nem minden! Számos tanulmány bebizonyította, hogy az élénk, ragyogó fehér fény növeli a nemi vágyat és emeli a tesztoszteron szintet. A Sienai Egyetem kutatása összefüggést talált a fényterápiás kezelés és az LH hormon (luteinizáló hormon) szintjének emelkedése között, amely bizonyítottan emeli a férfiak tesztoszteron szintjét. Szóval vedd elő február 14-én az UFO 2t és a LED fény terápia funkcióval használd a fehér fény vágyfokozó erejét! Garantáltan felejthetetlen estétek lesz és nemcsak Valentin-napon, ha ez a kütyü ott van a fürdőszobátokban!

- bdpst24.hu

Check Also

Mitől lesz WOW érzésünk egy étteremben?

Az Év Étterme Díjátadó gálán a Dining Guide, hazánk legrégebbi gasztronómiai platformja minden évben a …