A SkyShowtime bemutatja a Lioness 2. évadának hivatalos előzetesét és kreatív képeit! 

A SkyShowtime ma bemutatta a Lioness, az Oscar-jelölt Taylor Sheridan kémthrillerének várva várt második évadának hivatalos előzetesét és képeit. A nyolcrészes sorozat első két epizódjának premierje november 1-jén debütál, kizárólag a SkyShowtime felületén. 
A második évadban, ahogy a CIA terrorizmus elleni harca egyre közelebb kerül az otthonukhoz, Joe (Saldaña), Kaitlyn (Kidman) és Byron (Kelly) egy új Lioness ügynök segítségével próbál megállítani egy eddig ismeretlen fenyegetést.  A minden oldalról növekvő nyomás miatt Joe kénytelen szembenézni azokkal a nehéz döntésekkel, amelyeket a Lioness program vezetőjeként hozott. A sorozatban Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Thad Luckinbill és Hannah Love Lanier is szerepel.
Lioness előzetes link: https://youtu.be/7WlizGHjRAQ
A Lioness első évadának összes epizódja kizárólag a SkyShowtime-on elérhető. A sorozatot a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

- bdpst24.hu

Check Also

Ohrid: szemben a végtelen halogatás perspektívájával

Közös magyar–észak-macedón kormányülés volt szeptember 27-én Ohridban. A tanácskozás egyik fő témája Észak-Macedónia Európai Unióhoz …