Közel 900 milliós korszerűsítés a celldömölki SPAR szupermarketben  

Modern belső teret kapott, és új grillpulttal is kiegészült a Vas vármegyei Celldömölk szívében felújított SPAR szupermarket, ahol immár kényelmes parkoló is várja a vásárlókat. 

„A környezeti szempontokat messzemenően szem előtt tartva újítottuk fel celldömölki SPAR szupermarketünket: a közel 900 millió forintos beruházással szeretnénk hozzájárulni a településen élők még színvonalasabb ellátásához. Ennek jegyében nem pusztán az épületet modernizáltuk, de új szolgáltatásként grillpultot is üzembe helyeztünk, illetve a 27 munkavállalót foglalkoztató üzletünk kényelmes megközelítését egy új parkoló kialakításával is elősegítjük” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. 

Az eladótér mérete nem változott, ám az új elrendezésnek köszönhetően könnyebben áttekinthető, így magasabb színvonalú vásárlói élményt biztosít. Az üzlet első részében frissáru kínálat fogadja a belépőket a zöldség, a kényelmi termékek, a tejtermék, a csemege, a húsfélék, majd a helyben sütött pékáruk részlegein. Új funkcióként grill-egység került a pékség mellé, amit a kiszolgálópultok és a mirelit osztály követ, innen vezet az út a kasszazónába, ahol a vevők megtalálhatják a gyors és kényelmes fizetést lehetővé tevő önkiszolgáló pénztárakat is.

Az eladótér világítását LED-lámpák biztosítják, a hűtéstechnika új, környezetkímélő, szén-dioxid alapú, a szintén új hűtőbútorok pedig ajtókkal ellátottak – mindezek a környezettudatos és energiatakarékos működést segítik elő. A vevők kényelmét a tágas, könnyen megközelíthető parkoló is szolgálja. 

A vásárlói elégedettséget a SPAR egész évben igyekszik tovább erősíteni azokkal az akciókkal és kezdeményezésekkel, mint amilyenek a sárga és piros árcímkés termékek, a MySPAR mobilapplikáció vagy a SuperShop kártya, melyekkel olcsóbbá válik a bevásárlás. 

Az üzlet elérhetősége és nyitvatartása:

9500 Celldömölk, Sági u. 22.

H-P: 6:30-20:00

Szo: 6:30-17:00

V: 7:00-13:00

- bdpst24.hu

Check Also

Tavalyhoz képest negyedével esett vissza a kukorica terméshozama

Október közepére már betakarították a hazai kukorica 90 százalékát Az egy évvel korábbinál 15-20 százalékkal …