Kiosztották az InStyle #Képesvagyok 2024 díjait

  • Inspiráló történetek és példaképek a W Budapest Hotelben

Idén harmadik alkalommal került megrendezésre az InStyle magazin #Képesvagyok díjátadó gálája, amely most is kiemelkedő személyiségeket ünnepelt. A W Budapest Hotel elegáns termeiben a közönség és a díjazottak jelenlétében hirdették ki a tíz kategória győzteseit, akik mindannyian saját történetükkel, bátorságukkal és kitartásukkal inspirálják a társadalmat. Az olvasók szavazatai alapján kiválasztott győztesek nem csupán saját határaikon léptek túl, de példaként szolgálnak mások számára is.

A #Képesvagyok kampány és díjátadó története

Az InStyle #Képesvagyok kampánya 2021-ben indult, célja pedig az, hogy ledöntse a társadalmi korlátokat, és reflektorfénybe helyezze azokat, akik kitartásukkal, bátorságukkal és hitükkel változást hoznak mások életébe. A kampány 2022-ben nőtte ki magát díjátadóvá, amely azóta is minden évben inspiráló történeteket és embereket mutat be. Az idei esemény a legkülönlegesebb volt, hiszen a magazin 15. születésnapját ünnepelték a legemblematikusabb címlapsztárok kíséretében, az IKON díjkategóriával.

A 2024-es díjazottak

A gála során tíz kategóriában hirdettek győztest. A #képesvagyok túllépni a korlátaimon kategóriában dr. Karsai Dániel posztumusz díjat kapott, aki kitartó harcával mutatta meg, hogy a fizikai korlátok sem állhatnak az álmok útjába. A #képesekvagyunk összefogni díjat az „Odakint most szörnyek járnak” tüntetés szervezői vehették át, akik hatalmas közösségi összefogással 219 millió forintot gyűjtöttek össze az Utcáról Lakásba Egyesület javára, ezzel támogatva az állami gondozott fiatalok lakhatását. Szentesi Éva, a #képesvagyok beszélni róla kategória nyertese rendíthetetlen küzdelmet folytat a rák ellen, és erőt ad másoknak azzal, hogy nyilvánosan megosztotta saját történetét. Alföldi Róbert a #képesvagyok küzdeni a céljaimért díjat nyerte, aki kitartásával, művészi és társadalmi szerepvállalásával példát mutat mindenkinek.

A sokszínűségért és az elfogadásért folytatott munkájáért Molnár Ferenc „Caramel” vehette át a #képesvagyok tenni az elfogadásért díjat, míg a nők támogatásáért végzett kiemelkedő munkájáért Feller Adrienne kapta meg a #képesvagyok támogatni elismerést. Pokorny Lia, aki mindig is hiteles önmaga maradt, a #képesvagyok megmutatni a szépség kortalanságát kategóriában nyert, Mészáros Lili pedig, aki saját testképzavarával is szembenézve visszatért a modellkarrierjéhez, a #képesvagyok kitűnni díjat vihette haza. A #hétköznapi hősök kategória Bátki Gabriella, Rohonczi Fanni, Temesfői Alexandra és Vass Flórián rendkívüli történeteire világít rá, amelyek mindannyiunk számára példaképpé tehetik őket.

Az InStyle 15 éve: IKONOK a színpadon

Az InStyle magazin idén ünnepli 15. évfordulóját, és ennek apropóján létrehozta az IKON kategóriát, amelyben a magazin legemlékezetesebb címlapsztárjait díjazták. A nyertesek között olyan neves személyiségek szerepelnek, mint Dobó Kata, Gryllus Dorka, Liptai Claudia és Pokorny Lia, akik mindannyian különleges kapcsolatban állnak a magazinnal, és az elmúlt években inspirálták az olvasókat.

Az InStyle #Képesvagyok díjátadó jelentősége

Az InStyle #Képesvagyok díja nem csupán egy elismerés, hanem egy üzenet is a társadalom számára: legyünk képesek szembenézni a kihívásokkal, túllépni a korlátainkon és egymásért tenni. Az idei gála újabb bizonyítéka annak, hogy a közösség ereje, az összefogás és a kitartás képes változást hozni.

- bdpst24.hu

Check Also

155 millió forintért kelt el a Randevú az ablaknál című festmény a Virág Judit Galéria aukcióján

Munkácsy újra a csúcson 155 millió forintért kelt el az idei árverési szezon egyik legjobban …