Játék, írószer, plüss gyűjtésbe kezdtek a bohócdoktorok

A FoxPost automatákon keresztül 2024 október hónapban ingyenesen adhatják fel a segítők adományaikat a Bohócdoktoroknak

Több ezer apró csoda révén az ország minden táján 5000 nélkülöző kisgyermek ünnepe válik boldogabbá Mikulástól karácsonyig, most a bohócdoktorok segítői lehetünk közösen!

A karácsonyi ünnepek idején 5000 nélkülöző / betegségből lábadozó kisgyermeknek juttat a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor csapata játékokat. A sikeres jótékonykodáshoz a jólelkű lakosságra is szükség van, várják a felesleges, de még jó állapotú játékokat, írószereket, plüssöket az ünnepi jótékonysági adományozáshoz!


Dobjon be Ön is egy ajándékot a FoxPost automatába!

Az alapítvány várja a még jó, de már nem használt – játékokat (kártyát, plüsst, lego-t, társasjátékot), – írószert (ceruzát, filcet, tolltartót, festéket, gyurmát), – mesekönyvet, gyermekregényt, színezőt, – hangszert, logikai dolgokat. Ingyenesen adható fel az ország bármelyik FoxPost automatáján keresztül 2024. október hónapban a Bohócdoktoroknak szánt adomány. Egy ember így több alkalommal is segíthet. Az adományozóknak feladás előtt érdemes összekészíteni a felajánlásokat egy – egy cipősdobozba, iskolatáskába vagy zsákba. Együtt Csodákra Vagyunk Képesek!

Bővebb infók a jótékonyságról www.bohocdoktor.com és a www.foxpost.hu oldalakon érhetők el.

- bdpst24.hu

Check Also

A GDPR semmi volt ehhez képest: közeleg a NIS2 keretrendszer kialakításának határideje

jelentős költségeket jelenthet a cégeknek az extra adminisztráció Az Európai Unió az egyre gyakoribbá váló …