Vaina még a mozipremier előtt meghódítja a játékboltokat

Vaiana idén visszatér a mozikba. Nyolc évvel az első rész után, az animációs rajzfilm folytatásában a bátor polinéziai hercegnő újabb kalandos felfedezőútra indul Óceánia távol eső vidékeire, amelyre vele tart a szél és a tenger ura, Maui, hogy együtt minden veszedelemmel megküzdjenek. A Vaina 2. novemberi bemutatójára készülve a Mattel vadonatúj, a látványos animációs film által inspirált Disney Hercegnők játékkollekcióval lepi meg a november 28-ai hazai premiert már tűkön ülve váró rajongókat, amellyel a gyerekek újra játszhatják a kis hősök fantasztikus és mesés kalandjait.  

A kollekcióban helyet kapott az egész alakos Vaina játékbaba a rajzfilm által inspirált külsővel. Mellette megtalálható lesz a kínálatban a Tengeri kaland meglepetés készlet, amiben a mese szereplői rejtőznek, de hogy éppen melyik az csak a kicsomagolás után derül ki. Hasonló izgalmas felfedezést kínál a kicsiknek a Mesés vitorlás készlet is, ami nem is egy, hanem hat játéktérrel rendelkezik. Az impozáns hajó hátulján lehajtható vízi csúszda, a fedélzet elején pedig felemelhető asztalka található, ami alatt Vaiana megpihenhet, Heihei pedig szuper kiegészítőt, egy saját kis csónakot kapott. A Vaiana 2 Tesók készletben pedig a rajzfilm főhőse, kishúga és kedvenc, butuska kakasuk Heihei áll készen az újabb közös játékra a gyerekekkel.  

A Disney Hercegnők Vaiana 2. játékbabák és készletek már elérhetőek Magyarországon. Az animációs film pedig november 28-tól látható a hazai mozikban.

- bdpst24.hu

Check Also

A hegymászókról őszintén: Minek ment oda 

Spektrum saját gyártás a SELEKT-en Október 27-ig elérhető a SELEKT-en, az AMC Networks International Central …