GymBeam: Sportos ajándékok mindenkinek!

  • Ünnepi termékajánló a GymBeam-től

Úgy döntöttél, hogy idén ünnepekkor mindent beleadsz, és most igazán hasznos ajándékokkal fogod meglepni sport-fanatikus szeretteidet? A GymBeam kínálatában biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot annak, akinek fontos az egészséges életmód, de olyan ajándék ötleteket is mutatunk, amelyek bárkinek mosolyt csalnak az arcára!

Állítható súlyzó 3-20 kg – GymBeam – Férfiaknak

Párod álma egy otthoni konditerem? Ezzel a kompakt súlyzó szettel nem kell majd attól félned, hogy ellepik majd a nappalit a kondifelszerelések! Ez a súlyzó szett 3-tól 20 kg-ig állítható, így jól jön erősítéshez, feszesítéshez, vagy akár izomépítéshez is. Kezdő fitnesz rajongók számára is kiváló ajándék, hiszen könnyen kezelhető, és a csúszásgátló felülettel ellátott fogantyúnak hála az otthoni sportbalesetektől sem kell tartani.

Elérhetőség: Állítható súlyzó 3-20 kg – GymBeam

Ár: 54 490 Ft

Mini masszázspisztoly Black – Gymbeam – Férfiaknak

Az izomláz és az izomfájdalom nem csak a sportolók “kiváltsága”. Mindenkinek van legalább egy olyan családtagja, aki a munkahelyi megerőltetés miatt állandóan izomfájdalomra panaszkodik. A masszázspisztoly egy innovatív regenerációs eszköz, ami javítja a vérkeringést és csökkenti az izmok merevségét. Fejlett technológiájának köszönhetően hatékonyabbá teheti a regenerációt és a rehabilitációt. Segíthet a különböző ízületi és izom fájdalmakon is, így könnyen a család új kedvenccé válik majd! Kompakt méretének hála pedig egy kisebb sporttáskába is befér!

Elérhetőség: Mini masszázspisztoly Black – Gymbeam

Ár: 31 990 Ft

Bliss női dzseki Black – BeastPink – Hölgyeknek

Nincs is jobb egy meleg ölelésnél egy zimankós téli napon! Miért ne lepnéd meg fázós szerettedet egy olyan pihe-puha kabáttal, amit olyan érzés viselni, mintha egy puha macit ölelne? A BeastPink dzsekije puha gyapjú anyagból, plüss béléssel készült, így garantáltan melegen tart még a hideg téli napokon is. Fazonja nőies, mégis lezser, a csípő alá ér, így kellemesen melegíti a derekat. Könnyen kombinálható sportos és elegánsabb darabokkal is. Igazi praktikus és strapabíró alapdarab ősztől egészen kora tavaszig.

Elérhetőség: Bliss női dzseki Black – BeastPink

Ár: 20 390 Ft

Adventure hátizsák Grey – GymBeam – Mindenkinek

Neked is van olyan ismerősöd, aki amellett, hogy rendszeresen sportol, még a tudatos táplálkozásra is odafigyel? Számára alkották az Adventure hátizsákot, amibe amellett, hogy az edző cuccai, a kulacsa és az ebédje is elfér, még a laptopját is biztonságosan tudja szállítani. A stílusos dizájnt rendkívüli praktikusság egészíti ki: felülete vízálló és különböző méretű zsebekkel, amelyben az apróságait tárolhatja. Párnázott háta maximális kényelmet biztosít, így ez az igazi must-have darab segít átvészelni a hosszú hétköznapokat. Mostantól pedig szürke színben is elérhető!

Elérhetőség: Adventure hátizsák Grey – GymBeam

Ár: 13 190 Ft

Polar beanie sapka Burgundy – GymBeam – Mindenkinek

A futás szerelmesei számára sosincs megállás, akár esik, akár fúj! A Polar beanie sapka gondoskodik arról, hogy szeretteid a hideg időben se vacogjanak, akár futni, kerékpározni vagy a közeli szabadtéri edzőparkba indulnak. A sapka különlegessége, hogy kötött akril anyagból készült, így puha, kellemes tapintású, ugyanakkor extra meleg! Az idén ősszel trendi burgundi színnek és az egyszerű dizájnnak köszönhetően pedig stílusosan mutat és könnyen kombinálható bármilyen sportos vagy hétköznapi öltözékkel.

Elérhetőség: Polar beanie sapka Burgundy – GymBeam

Ár: 4 490 Ft

Immunity Support Package – GymBeam – Mindenkinek

Adj egészség-támogatást ajándékba! A GymBeam nagy gondossággal összeállított csomagja az immunrendszer megerősítéséhez járul hozzá. A szettben olyan vitaminok és természetes alapanyagokból készült italok egyedi választékát találod, mint a D3-vitamin, Omega 3-6-9- zsírsavak, gyömbér- és kurkuma-shot, valamint a 11 vitamint és 7 további ásványi anyagot tartalmazó Vitality Complex. Támogatja az általános egészségi állapotot, a mentális jólétet, küzd a kimerültség ellen és bőséges energiát biztosít a szervezetnek. 

Elérhetőség: Immunity Support Package – GymBeam

Ár: 20 990 Ft

GymBeam Ajándékutalvány – Mindenkinek

Sportkedvelő szeretteid kedvében szeretnél járni, de úgy gondolod, már mindenük megvan ahhoz, hogy kedvenc hobbijuknak hódoljanak? Ez az ajándékutalvány igazi aduász lehet, hiszen beváltható élelmiszerekre, táplálékkiegészítőkre, vitaminokra, valamint sportos ruházatra és kiegészítőkre is. Az univerzális ajándékot látva biztosan felcsillan a szemük, hiszen kedvükre válogathatnak a GymBeam kínálatából! 

Elérhetőség: Ajándékutalvány – GymBeam

Ár: 3 300 Ft – 30 000 Ft

- bdpst24.hu

Check Also

Fehér tetővel küzd a felmelegedés ellen ez a borászat

A tervezők egyedülálló építészeti megoldást választottak a hőmérséklet szabályozására Esztergom fölött bújik meg az a …