A Forbes ismét a világ legjobb munkaadói közé választotta a JYSK-öt

Az amerikai üzleti magazin több mint 300 000 alkalmazott értékelése alapján állította össze a World’s Best Employers 2024-es listáját. A JYSK immár harmadik éve szerepel előkelő helyen a rangsorban.

2024. október 8-án a Forbes amerikai üzleti magazin közzétette éves World’s Best Employers listáját, amelyen a JYSK globálisan a 850 legjobb vállalat között szerepel. Ez már a harmadik év, hogy a dán cég felkerült erre a listára. Az újabb elismerés nem sokkal azután érkezett, hogy idén ősszel a JYSK-et a TIME magazin is a világ legjobb vállalatai közé sorolta.

„A Forbestól kapott kitüntetés is nagy megtiszteltetés a JYSK-nek. Arról nem is beszélve, hogy már nem először neveznek minket a World’s Best Employers címre, így külön öröm számunkra, hogy immár harmadik éve tudjuk tartani ezt a címet” – mondta Jan Verhoek, a JYSK HR ügyvezető alelnöke. „A JYSK-nél elkötelezettek vagyunk egy olyan munkahely megteremtése iránt, ahol a munkatársaink megbecsülve érzik magukat és motiváltak a mindennapi munkájukban. Fontos számunkra, hogy munkavállalóink jól érezzék magukat a JYSK-nél, és a Forbes-tól kapott elismerés azt mutatja, hogy ebben továbbra is jó úton járunk” – tette hozzá.

A világ legjobb munkaadóit évente választják ki egy világszerte lebonyolított, független felmérés alapján, amelyet több mint 50 ország munkavállalói töltenek ki. A legjobb munkaadókat több mint 300 000 alkalmazott értékelése alapján azonosítják.

A globális elismerések mellett a JYSK hazai szervezete is sorra zsebeli be a kitüntetéseket. Idén év elején a Top Employers Hungary listán Magyarország 8. legjobb munkáltatójává választották a JYSK-öt, februárban pedig a Top Employer Institute már másodszor jutalmazta Top Employer díjjal a vállalat retail üzletágát és az ecseri régiós logisztikai központot.

A JYSK saját dolgozói elégedettségi felmérése – amelyet 2024 januárjában végeztek – alátámasztja a pozitív elismeréseket. A felmérésen a JYSK munkatársainak 97 százaléka vett részt, és az eredmények azt mutatják, hogy a vállalat munkavállalói motiváltabbak, elégedettebbek és lojálisabbak az átlagnál. A JYSK 75 pontot ért el a munkával való elégedettség, 82 pontot a lojalitás és 83 pontot az alapértékek melletti elkötelezettség terén.

- bdpst24.hu

Check Also

Őszi hajápolási rutin – Így védhetjük meg hajunk épségét

Évszakváltás során hajunk különösen érzékennyé válhat a külső környezeti hatásokra. Míg nyáron a meleg, a …