Már felnőtt betegségek esetén is használható a Semmelweis HELP

  • Mától felnőtt betegségek kapcsán is használható a Semmelweis Egyetem ingyenes, tünetellenőrző alkalmazása, a Semmelweis HELP.

Szemészettel, szülészet-nőgyógyászattal és az általános, felnőtt háziorvosi területtel bővült a közel egy éve publikált mobil- és webalkalmazás, amely abban nyújt segítséget, hogy a felhasználó betegsége vagy balesete esetén mikor kell elindulni az ügyeletre, a kórházba, a szakorvoshoz, illetve otthon hogyan enyhíthetők az észlelt tünetek.

A hazai szinten egyedülálló fejlesztés bővítésén közel egy évig, 14 orvos és két kommunikációs szakember dolgozott. Az applikáció mától ingyenesen letölthető az AppStore-ból és a Play Áruházból is, illetve elérhető https://help.semmelweis.hu  címen.

Azoknak, akiknek a telefonján már ott van az alkalmazás, elég csak frissíteniük azt. A fejlesztés egyetemi forrásból, a Richter Gedeon Nyrt. támogatásával valósult meg, a tartalmakat pedig a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ validálta.

A teljes közleményt az alábbi linken olvashatja: https://semmelweis.hu/mediasarok/2024/10/14/mar-felnott-betegsegek-eseten-is-hasznalhato-a-semmelweis-help/

- bdpst24.hu

Check Also

A hegymászókról őszintén: Minek ment oda 

Spektrum saját gyártás a SELEKT-en Október 27-ig elérhető a SELEKT-en, az AMC Networks International Central …