Hujber Feri és szerelme: „Mióta együtt vagyunk az életünk nagy része küzdés”

  • A színész sosem hitte volna, hogy talál valakit, akivel ennyire egy hullámhosszon lesznek. Bár szerelmük erős, a nehézségek őket sem kerülték el. 

Évek óta szerelemben telnek Hujber Feri és párja, Szőke Krisztina mindennapjai. A Nyerő Páros versenyzői belekóstoltak a külföldi létbe, megjárták Angliát, éltek távkapcsolatban, de szerelmük mindent kibírt. „Soha életemben nem éreztem ennyire, hogy így match-el két ember, hogy ennyire fedi egymást” – árulta el Hujber Feri, akinek kedvese a legnehezebb időszakokban sem engedte el a kezét.

„Mióta együtt vagyunk az életünk nagy része küzdés, létfenntartás. Kimenni Angliába, új életet kezdeni egy másik országban, keress munkát úgy, hogy akkor én nem voltam jól. Aztán hosszan nem voltam jól, majd beütött a COVID…Szörnyű ezt így kimondani, de nem nagyon volt min mosolyognunk” – tette hozzá a színész, aki nem csinál titkot élete legnehezebb fejezeteiből sem.

Az interjú a https://rtl.hu/nyero-paros/2024/10/11/hujber-feri-szoke-krisztina-interju-parkapcsolat-szerelem-elet-kuzdes-oszinteseg-trauma linkre kattintva tekinthető meg.

Fotó: RTL/Sárosdi Zoltán

- bdpst24.hu

Check Also

Játék, írószer, plüss gyűjtésbe kezdtek a bohócdoktorok

A FoxPost automatákon keresztül 2024 október hónapban ingyenesen adhatják fel a segítők adományaikat a Bohócdoktoroknak …