Modernizálás után újranyit a XX. kerületi, Székelyhíd utcai ALDI

Az ALDI Magyarország 2024. október 10-én megnyitja felújított üzletét Budapesten, a XX. kerület, Székelyhíd utca 23. szám alatt. Az átfogó modernizálás után az áruház nagyszabású akciókkal várja a vásárlókat.

Az ALDI mindennap azon dolgozik, hogy alacsony árú, megbízható minőségű termékválasztékát a vásárlók minél szélesebb körében elérhetővé tegye, ezzel is segítve a magyar családokat a spórolásban. A vállalat folyamatosan modernizálja hazai üzleteit, hogy még kényelmesebb és egyszerűbb legyen vevői számára a bevásárlás. Ennek keretében 2024 nyarán felújította a budapesti, Székelyhíd utca 23. szám alatti áruházát. A fogyasztói igények magas szintű kiszolgálása érdekében az ALDI legújabb dizájnja szerint alakították ki a boltot. A vevők így kényelmesen, modern környezetben válogathatnak az áruházlánc állandó, szezonális és a készlet erejéig elérhető kínálatából.

A felújítás során a zöldség-gyümölcs pult a bejáratnál kapott helyet, illetve a jövőben kialakítanak egy üvegvisszaváltó helyiséget az üzlet jobb oldalán, ahol korábban a bevásárlókocsik álltak. Ebben a göngyölegkezelőben nagy kapacitású gépek állnak üzembe majd a gyors üveg- és palackvisszaváltás érdekében, addig is az eladótérben lévő automatákat vehetik igénybe a vásárlók. A bevásárlókocsik számára külön fedett tárolót alakítottak ki a parkolóban, illetve felújították a raktárt és a gépészeti teret is.

A vállalat a fővárosban több mint 1100 munkatárssal biztosítja az áruházak zavartalan működését és a vásárlók minőségi kiszolgálását. Az itteni üzlet – a felújítás előtti időszakhoz képest – öt fővel bővíti létszámát annak érdekében, hogy a megnövekedett vásárlószám mellett a kiszolgálás továbbra is magas színvonalú legyen.

A vásárlók több mint 110, főleg magyar forrásból származó friss zöldség-gyümölcs közül választhatnak. Az „Azon melegében” látványpékség tágas pultjában 60-nál is több, helyben sütött kenyér, édes és sós péksütemény kapható. További közel 50 pékárut naponta szállítanak a központi raktárból. A vásárlók válogathatnak „A nap fogása” feliratú fémrekeszekből, amelyekben a látványpékségben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, míg a szépséghibás zöldségek, gyümölcsök is csomagokban, 30–50%-os kedvezménnyel vehetők meg.

Az ALDI-ban a jó dolgok mindig együtt járnak – megújult üzlet és nyitási akciók

Az ALDI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több vásárlóval ismertesse meg saját márkás termékeit, amelyek a márkatermékeknél sokszor jelentősen olcsóbbak, minőségük mégis kiváló. A vállalat a nyitás alkalmából kizárólag ebben az üzletében rendkívül kedvező áron kínál mintegy 70 árucikket: a friss és tartós élelmiszerek mellett háztartási, kerti és konyhaeszközöket, fitneszgépeket, ruhaféléket és játékokat. A legmagasabb kedvezménnyel kínált termék 62%-kal olcsóbban lesz kapható, illetve a nyitás napján az első 2500 vásárló számára még extra ajándékkal is kedveskedik az áruházlánc.

Az 1204 Budapest, Székelyhíd utca 23. szám alatti ALDI-üzlet nyitvatartása:

Hétfő–szombat: 7:00–21:00
Vasárnap: 7:00–19:00

- bdpst24.hu

Check Also

155 millió forintért kelt el a Randevú az ablaknál című festmény a Virág Judit Galéria aukcióján

Munkácsy újra a csúcson 155 millió forintért kelt el az idei árverési szezon egyik legjobban …