Huawei FreeBuds 6i: Merülj el a Zenében, Szűrd ki a Világot!

Amikor megkaptam a Huawei FreeBuds 6i fekete változatát, már a kibontásnál éreztem, hogy ez nem egy átlagos fülhallgató lesz. A matt fekete tok egyszerre elegáns és modern, szinte hívogat, hogy azonnal belehelyezd a zsebedbe. De ez nem csak egy menő kiegészítő, hanem egy olyan eszköz, amire tényleg rákattansz – és nem csak szó szerint!

Dizájn és első benyomás: Csillogó feketeség

A FreeBuds 6i fekete változata már a csomagolásból kivéve is szemet gyönyörködtető. A matt-fekete tok olyan, mintha egy apró ékszerdoboz lenne, amiben az egyik legfontosabb kincsed lapul. Szinte olyan érzés, mintha egy kis tech-kapszulát vinnél magaddal mindenhová. A fülhallgatók pedig diszkrétek és letisztultak – imádom, hogy nem ordítanak, hogy „hé, itt vagyok”, hanem inkább azt sugallják, hogy stílusosan csöndben vagyok jelen, mégis mindent hallok.

Hangminőség: Basszus, ez tényleg üt!

Ami a hangminőséget illeti, a FreeBuds 6i hatalmasat dobbant! Az első dal, amit kipróbáltam, egy erősen basszus-központú szám volt, és hát… nem kellett csalódnom. A mély hangok tényleg átütnek, de ami még fontosabb, hogy a magasak és a középtartomány is kristálytiszta.

Az egyik kedvenc pillanatom az volt, amikor egy hosszú nap végén beültem a metrón, felvettem a fülhallgatót, és pár percen belül olyan mélyen elmerültem a zenében, hogy szó szerint nem vettem észre, hogy túlmentem a megállómon! A zajszűrés egyszerűen elképesztő – mintha egy teljesen új világba kerülnél, ahol csak te és a zenéd léteztek.

Zajszűrés: Hallod, hogy nem hallasz semmit!

zajszűrés az egyik legnagyobb erőssége a FreeBuds 6i-nek. Ezt a funkciót ki kellett próbálnom egy zsúfolt helyen, úgyhogy felkaptam a fülhallgatót, elmentem a kedvenc, mindig zsúfolt kávézómba, és vártam a barátaimat. Amint bekapcsoltam a zajszűrést, mintha varázsütésre minden eltűnt volna: a beszélgetések, a háttérzaj, még a kávéfőző gép zakatolása is! Teljesen elmerültem a zenében, és persze a hangulatban.

És itt jön a poén: annyira belemerültem a zenébe, hogy még azt sem vettem észre, amikor a barátaim mögém érkeztek és kiabáltak utánam, hogy „Helló! Itt vagyunk már!” Szóval végül ők nyertek, de tényleg le voltam nyűgözve attól, hogy milyen jól működik a zajszűrés. Nem viccelek, ha valamit szeretnél nem hallani, ez a cucc megoldja!

Kényelem és illeszkedés: Futás? Edzés? Ez nem mozdul!

Az egyik dolog, ami különösen fontos számomra egy fülhallgatónál, hogy kényelmes legyen. Nos, a FreeBuds 6i esetében olyan, mintha a fülemre öntötték volna őket. Tökéletesen illeszkednek, és még egy intenzívebb edzés közben sem csúsznak ki. Futottam velük néhány kört, és nem kellett állandóan igazgatnom őket, ami hatalmas plusz.

Tudjátok, milyen, amikor megpróbálsz egy nehéz edzést lenyomni, de közben a fülhallgatód állandóan ki akar esni? Na, itt erről szó sincs. Egyszerűen ott maradnak, ahol kell, így csak a zenére és az edzésre koncentrálhatsz.

Akkumulátor: Egy töltés, és szinte elfelejted, hogy töltened kell!

Az akkumulátor élettartam is erős: a gyártó szerint 28 órát bír a tokjával együtt, és ez nem csak papíron működik. Egy hétvégi kirándulás alatt alig kellett töltenem, és még így is simán végighallgattam a podcastokat és a zenéimet. Az egyetlen apró megjegyzés: gyorstöltés sajnos nincs, ami kicsit hiányzik, főleg ha éppen csak 10 perced van bedugni, mielőtt el kell indulnod. De ha egyszer feltöltötted, jó darabig nem fogod látni a töltőkábelt.

Bluetooth és kapcsolat: Megbízható és stabil

A kapcsolat is szupermegbízható. Azonnal csatlakozik a telefonhoz, és nem tapasztaltam szakadozást, ami azért egy fülhallgatónál alapelvárás manapság. Sőt, egyszer egy hívást fogadtam a konyhában, miközben a telefonom a nappaliban maradt – és még így is tisztán hallottam mindent!

Vidd magaddal a saját zenebuborékodat!

Huawei FreeBuds 6i egy igazi kis fekete gyöngyszem. Kényelmes, a hangminősége fantasztikus, és a zajszűrése tényleg mindent kiiktat, amit nem akarsz hallani. Az akkumulátor szinte végtelennek tűnik, és a csatlakozással sincs probléma. Ha valami hibát keresnék, talán a gyors töltés hiánya lehetne az, de az akkumulátoridő olyan jó, hogy ezt simán elnézem neki.

Szóval, ha egy olyan fülhallgatót keresel, amivel a saját kis zenebuborékodba zárkózhatsz, és amit soha nem akarsz majd levenni, akkor a FreeBuds 6i tökéletes választás.

- bdpst24.hu

Check Also

Hogyan ronthat az állandó kenegetés a száraz ajkaidon?

Az ajakápoló-paradoxon A hőmérséklet csökkenésével te is a fázó fülcimpák és a kicserepesedett ajkak érzését …