Az ősz a CCC-be is megérkezett!

  • Térj vissza stílusosan és energikusan az irodába!

Ki mondta, hogy az irodai outfit nem lehet izgalmas? A CCC Back to Office kollekciója segít feldobni a hétköznapi irodai megjelenést! Fedezd fel a Jenny Fairy, a Nine West New York és a DeeZee márka legújabb darabjait! A dinamikus eleganciát és az üdítően friss trendeket ötvöző modelleknek a te őszi ruhatáradban is ott a helyük!

Fejezd ki önmagad a Jenny Fairy márka legújabb darabjaival! A hegyes orrú tűsarkú cipők elegáns megjelenést kölcsönöznek, míg a vastagabb sarkú modellek a hosszútávú kényelmet is garantálják. Az idei szezon slágere a bordó lesz – a márka kínálatában lakkcipőket és félcipőket is találsz ebben a színben. Na, és mit szólnál egy sportosan elegáns outfithez egy ezüst színű tornacipővel? Bólints rá a legújabb trendekre és tedd moderné az irodai szetteket!
A rohanós hétköznapokhoz must-have egy shopper táska is, amely klasszikus és kifinomult formákat öltve egyaránt megtalálható a Jenny Fairy kínálatában. Az irodai hétköznapokra pedig tökéletes választás lesz egy krokodilbőr-mintás táska – mélyfekete vagy mézbarna színben.

A Nine West New York márka az időtlen stílus megtestesítője. A klasszikus színű tűsarkú cipői ideálisak mind az elegáns, mind a kevésbé formális öltözetekhez. A mindennapi mókuskerékben elengedhetetlen a kényelem, amit a világmárka alacsony sarkú vagy balettcipős modelljeivel biztosan elérhetsz!

A DeeZee márka garantálja a magabiztos megjelenést! A magassarkú cipők és bokacsizmák az eleganciát, a blokk sarkú és lakkbőr felsőrésszel díszített modellek pedig az egyediséget hordozzák önmagukban. Tedd teljessé az irodai öltözeted egy tejfehér vagy fekete táskával!

Ne habozz! Fedezd fel a Jenny Fairy, a Nine West New York és a DeeZee márka legújabb kollekcióit! Az ősz tökéletes időszak a kísérletezéshez és az önkifejezéshez – mutasd meg, nálad hogyan lesz fantáziadús az irodai outfit!

A Jenny Fairy, Nine West New York és a DeeZee márka termékei elérhetők a CCC üzleteiben, a weboldalon, illetve a mobilalkalmazásban.

KÖVESS MINKET:

Instagram:@cccshoesbags

Facebook: CCC Shoes&Bags 

TIKTOK: CCC_Shoes&Bags

- bdpst24.hu

Check Also

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb árvize sújtja Kelet-Közép-Európát. Ilyen helyzetben életünk minden területét, így az …