Szent István Nap: rendkívüli élmény volt Dés Lászlóék koncertje a Gellért-hegyen

Dés László és a Modern Art Orchestra Filmzene Jazz nagykoncertje zárta a három napos Panorama Classical első napját. A különleges zenei csemegét páratlan látvány egészítette ki, a Filozófusok kertjében összegyűlt közönség a színpad hátteréül szolgáló Budai Vár látképében gyönyörködve élvezhette a koncertet.

A Szent István Napi programsorozat Gellért-hegyi helyszínén még egészen augusztus 20-ig hallgathatnak a látogatók szimfonikus- és kortárs nagyzenekarok előadásában elhangzó koncerteket. Mindezt ráadásul kényelmes babzsákokban ejtőzve, sötétedés után hangulatos lámpafüzérek meghitt fénye alatt. 

Dés László és a Modern Art Orchestra vasárnapi programja után hétfőn a Danubia Szimfonikus Zenekar Filmzene Classic programja lesz műsoron, többek között a Macskafogó, a Trónok harca és a Volt egyszer egy vadnyugat tételeivel, a zárónapon pedig a Pénzügyőr zenekar és a Magyar Rendőrség Zenekara lép fel.

Panorama Classical
Fotó: Szent István Nap

- bdpst24.hu

Check Also

Már Magyarországon is kaphatók a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellek

Továbbfejlesztett egészségfigyeléssel és szinte professzionális sportfunkciókkal érkezik az új okosóra-sorozat, ötvözve a látványos kialakítást a …