Ne maradj le a Serie A nyitófordulójáról!

Izgalmas hétvége áll előttünk: a német élvonalat leszámítva elindulnak a nagy európai bajnokságok, vagyis Angliában, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban is kezdetét veszi a szezon.

A rajtra természetesen készül a Vegas.hu is, ahol a Ligue 1, a Bundesliga, a Serie A és több más bajnokság összes mérkőzését élő streamen, azaz videós közvetítésként követhetik a regisztrált felhasználók. Az olasz foci kedvelőinek ez különösen fontos információ lehet, hiszen egyelőre nem tudni, hogy a Juventus, az AC Milan és a többi sztárcsapat bajnoki meccseit műsorára tűzi-e valamelyik hazai sportcsatorna, a Vegas.hu-n futó élő közvetítések azonban már az első fordulótól elérhetők lesznek az oldal regisztrált felhasználóinak – az Olasz Kupa és az Olasz Szuperkupa mérkőzéseivel együtt.

Olaszországban az Inter címvédésére van a legnagyobb esély, erre 1,63-szoros szorzóval lehet fogadni. Ne írjuk le persze a Juventust (4,60), az AC Milant (7,80) és a Napolit (8,60) se! Főleg azért, mert mindhárom klubnál új vezetőedzővel vágnak neki az idénynek: a Juve Thiago Mottával, a Milan Paulo Fonsecával, a Napoli pedig a négyszeres olasz és egyszeres angol bajnok Antonio Contéval indítja a szezont.

Az oldalon a spanyol első és másodosztály küzdelmeinek egyetlen percéről sem fogsz lemaradni. A La Ligában a Real Madrid címvédésére van a legnagyobb esély (1,40), de a Barcelona (4,50) és az Atlético Madrid (11,00) végső sikere sem okozna óriási meglepetést. A királyiak egy magabiztos európai szuperkupa-győzelemmel indultak szerdán, az új galaktikus, Kylian Mbappé be is talált már az első meccsén – az ő gólkirályi címe egyébként 1,58-szoros pénzt érhet a fogadóknak. 

A francia csatárzseni nélkül, de így is toronymagas esélyesként vág neki a francia bajnokságnak a PSG. A párizsi sztárcsapat aranyérme 1,29-es szorzóval fogadható, a fővárosiak éppen a magyar válogatott Loïc Negót foglalkoztató Le Havre ellen kezdik a szezont pénteken. A címvédőnél idén leginkább Gonçalo Ramostól várhatják a gólokat. Az, hogy a fiatal portugál válogatott már az első fordulóban betalál, kiemelt, oddsfokozós ajánlat a Vegas.hu-n: 2,3 feletti szorzóval számolhat az, aki a támadó góljára fogad.
A magyar fogadók a Premier League mérkőzéseit is kiemelten figyelik, mivel a mezőnyben ott van a magyar válogatott csapatkapitányával a soraiban sokak kedvenc csapata, a Liverpool, amely ezúttal a legendás Jürgen Kloppot váltó új menedzserrel, Arne Slottal a kispadon harcol a bajnoki címért – végső sikerük 8-szoros pénzt érhet a fogadóknak. A Liverpool legnagyobb riválisa a címvédő Manchester City lehet a bajnoki aranyért (2,23-szoros pénzt fizet a végső sikere), de mindenképpen számolni kell az Arsenallal is (2,85). A bajnoki versenyfutás tehát szorosnak ígérkezik, nehéz papírformáról beszélni, az viszont biztos, hogy a Vegas.hu Info+ funkciója számtalan statisztikával segíti a játékosokat a minél megalapozottabb döntés meghozásában!

Amellett, hogy a Vegas.hu oldalon rengeteg élő közvetítés érhető el a játékosok számára, az új felhasználókat 100%-os üdvözlőbónusszal is várják: az első befizetés összegét az oldal 20 000 forintig megduplázza a felhasználók számára.

- bdpst24.hu

Check Also

Üzent a magyaroknak Drakula, azaz Lugosi Béla unokája

Szeretne egyszer Magyarországra látogatni és örül, hogy a Madame Tussauds Budapest viaszfigurával emlékezik meg nagyapjáról …