RevPontok: elérhető a Revolut hűségprogramja Magyarországon

  • A Revolut elérhetővé tette a RevPontokat Magyarországon is. A vásárlások után kapott pontokat később extrákra lehet beváltani.
  • Számos ország után Magyarországra is megérkezett a Revolut hűségprogramja, a RevPoints, amely díjazza azt, ha valaki a Revolut kártyáját és szolgáltatásait használja. Ezek a pontok később beválthatók különböző értékes szolgáltatásokra, kedvezményekre.

Az erről szóló exkluzív információ itt jelent meg: https://revb.hu/revolut-revpont-magyarorszag/

Miért járnak pontok?

Pontokat lehet kapni azért, ha valaki a vásárlásait a Revolut kártyájával végzi. Az, hogy mennyi pontot érnek a vásárlások, az függ a csomagtól amivel a felhasználó rendelkezik. A legelterjedtebb Standard csomag esetén minden elköltött 5000 forint után ad 1 pontot a rendszer. Metal csomagban már 1000 forintonként jár 1 pont, míg a legdrágább Ultra csomag esetén 500 forintonként érhető el egy pont.

A vásárlásokhoz beállítható az aprópénz felkerekítése opció és 10 forintonként lehet kapni 1 pontot (illetve itt is elérhetők a szorzók, amivel többszörözhetők a megtakarított forintos és a megszerzett pontok).

Amennyiben valaki a Revolut Szállások, vagy Élmények kínálata között vásárol szolgáltatást, azért kétszeres pontot kaphat. Itt is 10 forintonként jár 1 pont.

Különböző kihívásokkal is lehet pontot gyűjteni, így például ha Számlát zsebből fizet a felhasználó, vagy betartja a saját költségvetési céljait.

Mire lehet beváltani a pontokat?

Utazás során jönnek jól a pontok. Azok beválthatók akár légitársaságoknál vezetett légi mérföldekre (azaz akár repülőjegyet, vagy kedvezményes szolgáltatásokat  is lehet beváltani a pontokból), ehhez a Revolut az Air France, a British Airways, a KLM ls a Qatar Airways légitársaságot ajánlja,, de több más légitársasághoz elérhető  partner program is elérhető.

A Revolut Szállások foglalásoknál kedvezményre is beváltható a pont, olcsóbb lehet általa a foglalás, ahogyan az Élmények szekcióban is kedvezményeket lehet kapni a RevPontok által.

Példaként, a Londonban található Britannia The International Hotel London foglalása esetén az eredeti 203 331 forintos árat  25 000 forinttal lehet csökkenteni 2000 pont beváltásával,  42 500 forinttal 4000 pont beváltásával, míg 47500 forinttal 6000 pont beváltásával.

  • A megszerzett pontok 3 évig érvényesek, addig használhatók fel.

A Revolut rákapcsolt az újdonságok kiadására Magyarországon. Csak az idei évben bevezette többek között előbb a forintra adott kamatot ( ez a Revolut Bank UAB első saját megtakarítási terméke), nem olyan régen pedig az euróra, dollárra és fontra elérhető kamatot az MMF befektetések segítségével. Ezen kívül kínál már magyaroknak is eSIM szolgáltatást az utazáshoz és számos partneri ajánlat is megjelent.

- bdpst24.hu

Check Also

Simon Detti a Bátor Tábor regionális vezetője

Az NGO tapasztalattal is rendelkező marketingkommunikációs szakember a DDB Reklámügynökségtől érkezik a Bátor Táborba, melynek …