Egy ütésálló telefontok is lehet mutatós? Mi az, hogy! 

Szeretnél egyedi karaktert kölcsönözni a telefonodnak, de védenéd a sérülésektől is? Már nem kell bumfordi tokokban gondolkodnod, ha a biztonság elsődleges szempont számodra. Lássuk, miből válogathatsz, ha igazán igényes, szép darabokkal díszítenéd mobilodat – ráadásul megbízható forrásból szeretnéd beszerezni a neked leginkább tetsző tartozékot.  

Dekoratív női tokok

Fotó: etuo.hu

Csillog-villog, színes, virágos: az etuo Glossy sorozatában minden romantikus nő megtalálja a kedvére való díszítést. Összekoccanhat a táskádban a mobilod a sminkkészlettel, leejtheted bevásárlás közben, amikor a pénztárcádért nyúlsz, semmi gond. 

Ezek a varázstokok megvédik a készülekedet a karcolásoktól, a kopástól, a töréstől, mivel anyaguk rendkívül tartós hőre lágyuló poliuretánból készült. Megerősített éleiknek köszönhetően akkor is bírják a gyűrődést, amikor a gyerekek maszatos kezéből a földre pottyannak, vagy amikor sportolás közben véletlenül kicsúsznak a zsebedből. Nem utolsó sorban pedig öröm rájuk nézni, annyira csinos darabok.

Bumper tokok

Fotó: etuo.hu

Hangolódjunk kicsit a férfiak ízlésvilágára! A bumper tokok vékonyak, formásak és könnyűek, nem növelik a telefon vastagságát, hogy kényelmesen elférjenek akár egy szűkebb öltönyzsebben is. Mindig tökéletesen, elmozdulás nélkül illeszkednek az adott telefon méreteihez. 

Az alapos igénybevételnek is ellenálló elegáns, business megjelenés titka a kiváló minőségű merev műanyag vagy alumínium keret, valamint egy belső műanyag, esetleg szilikon tok. Ezt a toktípust bátran magaddal viheted üzleti tárgyalásokra, de ha egy fogadáson kapod elő a zakód zsebéből, akkor is megállja a helyét. Nagyfokú rázkódáscsillapítást és ütéselnyelést biztosít, a farzsebes kiképzés meg sem kottyan neki.

Gravírozott tokok

Fotó: etuo.hu

Egyedi minták, eredeti és ízléses rajzok: a gravírozott tokokkal igazán különlegessé teheted mobilodat, de a biztonságról sem kell lemondanod. Válassz speciális TPU szilikonból készült terméket, mert ezek jelentősen csökkentik az ütések erejét, miközben minimalizálják a komolyabb sérülések kockázatát. A műanyag tok hátlapját erős, de vékony lemez borítja, ezért készüléked vastagságát csak minimálisan növeli. Egy szűk farmer sem akadály neki, jól alkalmazkodik a stílusodhoz. 

Prémium tokok

Fotó: etuo.hu

Szemet gyönyörködtető kivitelezés oldalsó nemesfém színű megerősítéssel, elegáns fekete hátlappal. Ez bizony a prémium kategória egyik zászlóshajója, az Ipaky, amelynek designja sosem megy ki a divatból. Ráadásul pillekönnyű, mégis bivalyerős, mert a belső felületeket is strapabíró anyagból alakították ki. 

Természetesen méretpontos, tehát minden kivágás és nyílás pontosan ott van, ahol a telefonodon is, plusz a fizikai gombok is ugyanolyan kényelmesen használhatóak maradnak a borítás alatt.

Minimalistáknak – csak egy kis mágnes

Fotó: etuo.hu

Lehet, hogy te is azok közé tartozol, akik maximálisan meg vannak elégedve készülékük külsejével, és egyáltalán nem szeretnél rajta semmit sem eltakarni. Ha a védelem mégis fontos számodra, válaszd a kétrészes átlátszó mágneses tokot kemény műanyagból. Az eredeti telefondesign mellett a telefon eredeti mérete sem módosul, hiszen az elő- és hátlap csak 0,7 mm vastagságú. Az illesztés a lehető legkényelmesebb: nem kell feszegetned, nyújtogatnod, a mágnes csak összepattintja a két oldalt, és már kész is. 

Mutatós ütésálló telefontokok megbízható forrásból

Ha a biztonságot kiterjesztenéd a beszerzésre is, érdemes olyan kereskedőnél vásárolnod, ahol a pazar választékon túl nyugodt lehetsz a garanciát és a minőséget illetően is. Az etuo.hu webáruháza az Árukereső.hu árösszehasonlító oldalon a vásárlói visszajelzések alapján elnyerte a “Megbízható üzlet” minősítést. Náluk a szokásos 14 napos visszaküldési lehetőség helyett, 30 nap áll rendelkezésedre, ha meggondolnád magad, ügyfélszolgálatuk pedig minden kérdésedre készséggel válaszol. 

kiemelt kép: etuo.hu

- bdpst24.hu

Check Also

Az ősszel új világok nyílnak – fotózási tippek a HONOR-tól

Lassan már ajtónkon kopogtat az ősz, és a nyári napsütést borús, esős szezon váltja. Ez …