Négy emelet magasból, dermesztő mélységgel kellett szembenéznie Ember Márknak

  • A színészt a Valami Amerika sorozat menekülős jelentében kaszkadőrök helyettesítették volna, ám ő is szerette volna kivenni a részét a lifthofba ereszkedésből.

A legveszélyesebb jelenetek forgatásából is kivette a részét Ember Márk, aki a Valami Amerika sorozat Marcijaként épp menekülni kényszerül a széria kilencedik epizódjában. Bala haragja egészen a lifthofig üldözi, ahol a párkányba kapaszkodva, hosszasan csimpaszkodik a négyemeletes mélység felett. A jelenetet kaszkadőrök segítségével tették még élethűbbé, ám Ember Márk maga is farkasszemet nézett a mélységgel.

„Amikor megérkeztem a forgatásra és neki akartam kezdeni ennek a jelenetnek a stáb azt mondta, hogy ezt már felvették a kaszkadőrökkel. Szerettem volna, ha minél valósághűbb ez a jelenet és nem csak a tarkómat – a jelenet jelentős részében pedig a kaszkadőrét – látják majd a nézők.

A szakemberek alaposan felkészítettek, így sikerült megvalósítani, ahogy kimászom az ablakon és a mélység fölött lógok. Itt valóban engem láthatnak a nézők” – árulta el a színész, aki tériszonyát is legyűrte a jelenet kedvéért. „A hétköznapi életben nagyon sokfajta iszonyom van, de amikor játszom, ezeken túllépek. Pont, mint ennél a jelenetnél is” – tette hozzá Ember Márk.

A jelenet a https://rtl.hu/valami-amerika/2023/12/10/reviczky-gabor-ember-mark-marci-menekules-bala linken érhető el. 

- bdpst24.hu

Check Also

A migráció kérdése az európai politika homlokterében

Egyre erőteljesebb fellépés az illegális bevándorlás leküzdésére Az uniós vezetők a mai naptól kezdődő kétnapos …