Hamarosan érkezik az Üvegfal folytatása!

  • Exkluzív előzetes Dobray Sarolta legújabb kötetéből

A lelki bántalmazás nem okoz szemmel látható sérüléseket, ezért társadalmunk sok esetben szemet huny felette, pedig a fizikai és szexuális bántalmazás mellett az erőszak ezen formája  is hatalmas méreteket ölt világszerte. Ezt a problémát helyezi középpontba Dobray Sarolta nagysikerű regénye, az Üvegfal, amely folytatásának első részleteibe nyerhetünk exkluzív betekintést az AVON jóvoltából, a következő linken: 

 

Dobray Sarolta 2021-ben megjelent első regénye, az Üvegfal egy bántalmazó kapcsolat története. A Léna és Péter örvényszerű házasságát bemutató regény kendőzetlenül eleveníti meg egy bántalmazó kapcsolaton belül az akár nap mint nap lezajló szituációkat, egy merőben új formában hívva fel ezáltal az emberek figyelmét a lelki erőszak aspektusaira. Az írónő már dolgozik a Gryllus Dorka és Simon Kornél által színpadra is vitt hiánypótló történet folytatásán, amely várhatóan a jövő év folyamán jelenik meg. Addig is, hogy a várakozás izgalmasabban teljen, az AVON jóvoltából egy exkluzív felolvasás keretében már most kaphatunk egy kis ízelítő a regény első oldalaiból.

Az Üvegfal folytatásának első részleteinek exkluzív felolvasásáról készült videót az AVON YouTube csatornáján, a következő linkre kattintva tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=A7IbexGMyZc

Az AVON a kapcsolati erőszak elleni küzdelem élharcosaként évek óta igyekszik felhívni emberek millióinak figyelmét a kapcsolati erőszak elleni küzdelem fontosságára és a bántalmazás minden formájára. Ezen tevékenység égisze alatt igyekszik minden lehetőséget kihasználni és minél több ezt támogató kezdeményezéshez csatlakozni, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuttathassa a segítség üzenetét, ezért is szponzorálta büszkén a már másfél éve nagy sikerekkel játszott színdarabot, és támogatja a regény folytatásának elkészülését is.

Van kitől segítséget kérni, és van kiút a bántalmazó kapcsolatból! A Krízisambulanciák hiánypótló szolgáltatásai ingyenesek, előre egyeztetett időpontban és akár anonim módon is segítséget lehet kérni. A www.aszeretetnemart.hu honlapon megtalálható a krízisambulanciák elérhetősége. Jelenleg az Ökumenikus Segélyszervezet jogász, pszichológus és szociális munkás szakemberei személyes és online tanácsadás formájában is állnak rendelkezésre. Továbbá az AVON támogatásával létrejött, A szeretet nem árt elnevezésű Facebook és Instagram oldalakon is hasznos információkat találhatunk a témával kapcsolatban.

- bdpst24.hu

Check Also

INFORMATIKAI RENDSZEREK ÜTEMEZETT KARBANTARTÁSA A TELEKOMNÁL

A Magyar Telekom informatikai rendszereinek ütemezett karbantartása miatt 2024. október 22-én kedden 22 órától várhatóan …