Beszóltak Frenreisz Károlynak – „Ezer éves dögunalmas slágereket énekel”

  • A Valami Amerika sorozat két szereplője a legendás zenész előtt vitatkozik össze azon, hogy Brasch Bence miért éppen az ő dalát énekli majd a tehetségkutatóban.

Igazi adok-kapok alakul ki a Valami Amerika sorozat hetedik epizódjában Trill Bea és Brasch Bence között. Zita és Zénó ugyanis nem értenek egyet abban, hogy Zénó (Brasch Bence) saját szerzeménye helyett Frenreisz Károllyal adja majd elő az ’Azt beszéli már az egész város’ című dalt. „Végre előállsz a saját daloddal erre megint ezzel a sz@rral jössz? Bocsánat Karesz” – csattan fel a jelenetben Trill Bea, akinek Brasch Bence visszavág azzal hogy, igenis ezzel a dallal fogja megnyerni a versenyt. Zita azonban nem ért vele egyet és védelmébe veszi a másik versenyzőt, Angit. „Van szíve és üzenete és nem ezer éves, dögunalmas slágereket énekel, mint valami robot. Bocsánat Karesz” – folytatja Trill Bea, aki végül faképnél hagyja a társaságot.

Brasch Bence viszont Frenreisznek panaszkodik tovább Zitára, amire a zenész csak annyival reagál „Menjetek szobára!”. Frenreisz Károly 21 éves korában már tévéfilmben játszott, szerinte a humor és az irónia belefér egy ilyen szereplésbe. „Itt a humornak, iróniának kell szerepelnie és az, hogy engem kértek fel, hogy én magamat adjam, érdekes feladat” – mondta a zenész a Fókusznak.

A Frenreisz Károly szereplésével fűszerezett adok-kapok a https://rtl.hu/valami-amerika/2023/11/26/frenreisz-karoly-szobara-kuldi-brasch-bence-trill-beatrix-beszologatas linken érhető el

- bdpst24.hu

Check Also

Kétmillió forinttal támogatja a Knorr-Bremse Budapest a Pesterzsébeti Mentőállomást

Már szinte hagyomány, hogy a vasúti fékrendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Knorr-Bremse Budapest támogatja a …