A prevenció és a prosztataszűrés szexi!

  • A Lepattanó főszereplője Scherer Péter, és a Dallas Bobbyja, Patrick Duffy bajuszt növesztve támogatja a férfi egészségért létrejött MentsManust Movember Magyarország mozgalmat.
  • A Lepattanó alkotói, szereplői, köztük Scherer Péter és a Dallasból ismert Patrick Duffy bajuszt növesztettek, hogy ezzel is kifejezzék, milyen fontosnak tartják a MentsManust Movember Magyarország mozgalom üzenetét.

Az életben három igazán fontos dolog van. A gombfoci, az egészség és a gombfoci. A Lepattanó stábja ezt a hármat mindig szem előtt tartja. A prevenció és a prosztataszűrés szexi!

A MentsManust (Movember Magyarország) 2008 óta minden év novemberében felhívja bajuszos mozgalmukkal a férfiak egészségére, a prosztataszűrés fontosságára a figyelmet. Több mint egy évtizednyi munkának köszönhetően az ország legnagyobb férfiegészséggel foglalkozó szervezetévé nőtte ki magát.

A MentsManust mozgalom az elmúlt pár évben már nemcsak novemberben, hanem egész év során végez aktív munkát. Céljuk, hogy a lehető legtöbb helyszínre eljussanak információs anyagaikkal és PSA-szűrővizsgálataikkal. Ebben a munkában szakmai partnereik segítségére is számíthatnak: többek között a Magyar Uroonkológus Társaság, és a Magyar Vöröskereszt is támogatja a MentsManust (Movember Magyarország) Egyesületet.

Munkájukra égető szükség van, mert a megfelelő tájékoztatás, az egészséges életvitel és a szűrővizsgálatok életet menthetnek.

A Lepattanó stábja plakáton is demonstrálja, teljes mellszélességgel kiáll a mozgalom mellett, remélve, minél több férfinak felhívja figyelmét a prevencióra és a szűrővizsgálatok fontosságára.

A Lepattanó egy érzelmes sportvígjáték az esendőségről, szeretetről, kitartásról, a gombfoci szerelmeseiről, és tisztelgés egy fantasztikus magyar játék előtt

Szereplők: Scherer Péter, Derzsi Dezső, Waskovics Andrea, Katona László, Fekete Zsolt, Patrick Duffy, Rába Roland, Gyuricza István, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán, Petrik Andrea, Gáspár Sándor.

A film rendezője és forgatókönyvírója, Vékes Csaba

Alapötlet és társ-forgatókönyvíró: Gönye László. 

Operatőr: Dévényi Zoltán 

Producer: Roskó Péter Kreatív producerként pedig Scherer Péter, is részt vesz az alkotó folyamatban.

A film vágója Gotthárdi Balázs

Látványtervező, Takács Eszter, zeneszerző, Kovács Márton.

A Lepattanó a Blue Duck Arts gyártásában készül az NFI támogatásával.

Tervezett bemutató: 2024. második felében.

A MentsManust Movember Magyarország mozgalom keretén belül zajlik egy bajuszszépségverseny is, amiről az érdeklődők ezen az oldalon tájékozódhatnak: https://bajusz.mentsmanust.hu/

További információ A Lepattanóról és a MentsManusról itt található:

https://www.facebook.com/lepattano.a.film

https://www.facebook.com/MentsManust/

fotós: Gordon Eszter 

- bdpst24.hu

Check Also

Kétmillió forinttal támogatja a Knorr-Bremse Budapest a Pesterzsébeti Mentőállomást

Már szinte hagyomány, hogy a vasúti fékrendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Knorr-Bremse Budapest támogatja a …