Ember Márkot a rosszullét kerülgette a Valami Amerika táncos jelenete előtt

  • A színésznek tütüben kellett táncra perdülnie, ám ennek a jelenetnek a forgatása igencsak stresszes volt számára.

Nem akármilyen feladattal kellett szembenéznie Ember Márknak a Valami Amerika című sorozat harmadik epizódjának forgatásakor. Az általa alakított Marci karakterét a rendező ugyanis fénydublőrnek alkalmazza és megkéri, táncoljon különféle zenékre, sőt, tütüben is, amíg beállítják a fényeket.

A vicces táncjelenet forgatása nagy kihívást jelentett Ember Márknak. „Egyáltalán nem vagyok táncos alkat, minden ilyen jelenet előtt, amikor táncolnom kell izgulok. Itt is, szinte hányingerem volt a forgatás előtt, úgy izgultam. Leginkább lelkiekben kellett készülnöm erre a jelenetre” – vallotta be Ember Márk, aki a hosszú táncjelenet minden mozzanatát improvizálta.

„Próbáltam a saját ügyetlenségemet Marci ügyetlenségének beállítani, de valójában magamat adtam. Legalább háromszor vettük fel a jelenetet, de szerintem csak azért, mert mindenki remekül szórakozott azon, ahogy táncolni próbálok” – mondta a színész, akinek táncjelenetét az https://rtl.hu/valami-amerika/2023/10/25/ember-mark-foldes-eszter-tutu-szinpad-csabitas-3-resz linken lehet megtekinteni.

- bdpst24.hu

Check Also

Az Etele Plaza ismét az Év Bevásárlóközpontja

Az Etele Plaza-nak ítélték az Év Bevásárlóközpontja és a Store of the Year díjat az …