Chilis csók csattan el a Valami Amerika című sorozat legfrissebb epizódjában

  • Vivi (Földes Eszter) esik áldozatául Marci (Ember Márk) csínytevésének, amelyben a chilis kávé közelebb hozza egymáshoz a két karaktert.

A Valami Amerika harmadik epizódjában az Ember Márk által alakított Marci karaktere a rendezőn (Kálloy Molnár Péter) szeretne bosszút állni, amiért az folyamatosan piszkálja őt korábbi szemtelensége miatt. Így amikor a rendező egy méregerős kávét kér Marcitól, bosszúból chiliszósszal tölti azt meg. Szervírozáskor – pechére – épp a Galaxis tehetségkutató zsűritagja, Vivi (Földes Eszter) beszélget a rendezővel, aki szintén kávéra vágyik.

Így a rendező felajánlja neki a kávét, amit Vivi egy szó nélkül hajt fel. A chili miatt később alig tudja csillapítani fájdalmát és mikor Marci rákérdez mennyire csíp még a kávé, Vivi válasz helyett szájon csókolja a fiút. A jelenet forgatásakor Ember Márknak nem volt saját tapasztalása, amelyből meríthetett volna. „Kifejezetten jó gyerek voltam, így tőlem nagyon távol álltak az ilyen csínytevések.

Egyetlen egyszer próbáltam meg sót tenni egy tanárnőm teájába, de észre sem vette. Nem voltak olyan húzásaim, mint Marcinak” – mondta a színész, aki szerint a csókjelenet forgatása profi színészek módján zajlott. „Egy ilyen szituáció forgatása mindig kellemetlen, de Eszterrel jól ment a közös munka. Herendi Gábor rendező a lelkemre kötötte, hogy ebben a jelenetben Eszternek kell megcsókolnia, így én csak hagytam, hogy flottul tegye, amit tennie kellett” – árulta el Ember Márk, akinek csínytevését a https://rtl.hu/valami-amerika/2023/10/25/foldes-eszter-ember-mark-csok-chili-kave-3-resz linken lehet megtekinteni.

A Valami Amerika harmadik epizódja már elérhető az RTL+ felületén

- bdpst24.hu

Check Also

Netrisk: a kötelező biztosítások elmaradtak az inflációs tempótól 

A kötelező felelősségbiztosítási átlagdíjak visszafogottan, 3 százalékkal nőttek az idén az első kilenc hónapban. A …