A Telekomnál is elérhetők lesznek az Apple frissen bejelentett készülékei!

Az iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékek, az új Apple Watch Series 9 órák nagyobb teljesítménnyel kerülnek a polcokra, ezenkívül érkezik a megújult Apple Watch Ultra 2, Apple Watch SE (2nd generatation) és az AirPods Pro (2nd generation).

Az iPhone 15 és iPhone 15 Plus készülékek gyönyörű új dizájnnal és nagy teljesítményű 48 megapixeles főkamerával, új 2x-es telefotó opcióval, 16 Bionic chippel és USB-C csatlakozóval lesznek elérhetők. Az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max, az Apple eddigi legkönnyebb Pro modelljei, erős és könnyű titánium dizájnnal, nagy teljesítményű, korszerűsített kamerákkal, köztük egy fejlettebb 48 megapixeles főkamerarendszerrel vásárolható meg.

A17 Pro-val és USB-C-vel felszerelt új Apple Watch Series 9 és Apple Watch Ultra 2 új funkciókkal, köztük egy varázslatos új dupla koppintás gesztussal bővült; és az AirPods Pro (2. generációs) USB-C-vel. 

A vásárlók az iPhone 15 modelleket, az Apple Watch termékcsaládot, beleértve Apple Watch SE második generációját és az Apple Watch Ultra 2-t, valamint a megújult AirPods Pro-t szeptember 22-től vásárolhatják meg a Telekom üzleteiben és online. Az iPhone 15 modellek 399 960 forintos listaártól, míg az Apple Watch Series 9 239 800 forintos listaártól lesz elérhető a szolgáltatónál. 

- bdpst24.hu

Check Also

Fehér tetővel küzd a felmelegedés ellen ez a borászat

A tervezők egyedülálló építészeti megoldást választottak a hőmérséklet szabályozására Esztergom fölött bújik meg az a …