Júliusban újranyit a XX. kerület, Köves utca 9. szám alatti ALDI-áruház

Az ALDI Magyarország júliusban modernizálás után újranyitja üzletét Budapesten, a Köves utca 9. szám alatt. Az üzlet átfogó felújítási munkálatokat követően nagyszabású akciókkal és szerencsekerékkel is várja a vásárlókat.

 Az ALDI mindennap azon dolgozik, hogy alacsony árú, mégis magas minőségű termékválasztékát a vásárlók minél szélesebb körében elérhetővé tegye, ezzel is segítve a magyar családokat a spórolásban. A vállalat folyamatosan modernizálja hazai üzleteit, hogy még kényelmesebb és egyszerűbb legyen számukra a bevásárlás, ennek keretében 2024 májusától 2024 júliusáig felújította a budapesti Köves utca 9. szám alatti áruházát. A felújítás során az üzlet eladótere új elrendezést kapott, a bolt teljes asztalosbútorzatát és a fagyasztó blokkot is újra cserélték, a kasszák száma is növekedett, illetve többek között LED-es világítást szereltek fel, új padlóburkolatot fektettek le. A modernizálás során egy göngyölegkezelő helyiséget is építettek, amely közvetlenül a bejárat után az eladótérből érhető el és két bedobó nyílással rendelkező, nagy kapacitású gépek teszik lehetővé a gyors üveg- és palackvisszaváltást.

 A vásárlói igények magas szintű kiszolgálása érdekében az ALDI legújabb dizájnja szerint alakították ki a boltot. A vevők ennek köszönhetően kényelmesen, modern környezetben válogathatnak az áruházlánc állandó, szezonális és a készlet erejéig elérhető kínálatából. A vállalat számára kiemelten fontos a fenntarthatóság és az energiatakarékosság is, így az ingatlan átalakítása során erre is nagy hangsúlyt helyezett. Az üzlet korszerű berendezései és fenntartható technológiái egyaránt hozzájárulnak a környezettudatos működéshez és a komfortérzet növeléséhez.

 Az áruházba érkezők több mint 110, többségében magyar forrásból származó friss termék közül válogathatnak. Az „Azon melegében” látványpékség tágas pultjában több mint 60-féle helyben készült kenyér, édes és sós péksütemény kapható, további közel 50 pékárut naponta frissen szállítanak, a tartós termékek pedig a központi raktárból érkeznek a polcokra. „A nap fogása” szlogen alatt bevezetett új intézkedés jegyében a látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségek, gyümölcsök is csomagokban, 30–50%-os kedvezménnyel vehetők meg.  

A jó dolgok együtt járnak – nyitási akciók és szerencsekerék

Az ALDI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több vásárlóval ismertesse meg saját márkás termékválasztékát, amelynek tagjai a márkatermékeknél sokszor jelentősen olcsóbbak, minőségük mégis kiváló. A vállalat a nyitás alkalmából kizárólag ebben az áruházban kínál rendkívül kedvező áron mintegy 50 terméket: többek között háztartási és konyhaeszközöket, kerti cikkeket, bútorokat, fitneszgépeket és játékokat. 2024. július 11–13. között valamennyi helyben sütött pékáru 20%-os kedvezménnyel kapható. Emellett az üzletlánc számos további ajándékkal is készül a nyitás napján 7:00 órától, szintén a készlet erejéig.

A pénztártól való távozás után, 7:00-től 10:00-ig nyereményjáték várja a vevőket, akik 5000 Ft-ot elérő vásárlásuk esetén megpörgethetik a szerencsekereket, és garantált nyereménnyel gazdagodva térhetnek haza.

Az 1204 Budapest, Köves utca 9. szám alatti ALDI-áruház nyitvatartása: 

Hétfő–szombat: 7:00–20:00          

Vasárnap: 7:00–19:00

- bdpst24.hu

Check Also

A vesecserét és a frekvenciaárverést is jól kell megtervezni

Nobel-díjas közgazdászok adtak elő a Corvinuson Hogyan lehet dupla hasznot kihozni a rádiófrekvenciákból? Etikus-e, ha …