A Stick To Your Guns jövőre újra Budapesten

A Stick To Your Guns utoljára hat éve járt Budapesten, most pedig itt az alkalom, hogy az amerikai hardcore punk banda visszatérjen hozzánk 2025. február 6-án a Dürer Kertbe.

A Stick To Your Guns 2017-ben, The View címen jelentette meg legutóbbi stúdióalbumát. A kaliforniai zenekar a modern hardcore-t vegyíti pokolból jövő kórusokkal, az elmúlt évek során olyan zenekarokkal turnéztak, mint a Terror, az Architects és a Parkway Drive. Dalszövegeikben olyan témákkal foglalkoznak, mint az önreflexió, a politikai és társadalmi állásfoglalás és erősen azonosulnak a straight edge kultúrával is. 

A Stick To Your Guns idén júniusban két év kihagyás után egy új EP-vel jelentkezett, amelyet immáron a SharpTone Records színeiben jelentettek meg. Az EP-n két dal, a Permanent Dark és az Invisible Rain szerepel, a kislemez Jesse Barnett énekes-gitáros szerint az elidegenedés elméletéről szól. A hardcore punk banda már többször megörvendeztette zenéjével a hazai közönséget is, most pedig hosszabb kihagyás után, de immáron új dalokkal a tarsolyukban térnek vissza Budapestre 2025. február 6-án, a Dürer Kertbe. 

A jegyérékesítés július 12-én, 11 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

- bdpst24.hu

Check Also

Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál

A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is a júliusi holdtöltéhez legközelebb eső hétvégén rendezik Európa …