LUSH: Fürdőzz és zuhanyozz teknőcerővel!

Idén nyáron a Lush és a Paramount Consumer Products egy elképesztő, limitált kiadású kollekcióval rukkol elő: légy te is páncélos hős a Tini Nindzsa Teknőcökkel!

Cowabunga, Lush-rajongók! Idén nyáron a Lush a Paramount legendás hőseivel, a Tini Nindzsa Teknőcökkel közösen száll harcba a műanyag ellen és a (vegán) pizza mellett; teszi mindezt egy exkluzív, limitált kiadású kollekcióval, mely fantasztikus fürdő- és zuhanycsodákat, illetve haj- és testápoló termékeket tartalmaz. Az innovatív, csomagolásmentes termékeiről – fürdőbombák, szappanok, szilárd samponok és testradírok – híres Lush kollekciója abszolút mentes az egyszer használatos műanyagoktól, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy páncélos hősként küzdjenek a 100% pucér termékekért, melyek ugyanolyan hatékonyak, mint csomagolt tesóik (de az is lehet, hogy egy kicsit jobbak náluk…)

Kevesebb műanyag, sokkal több pizza: készülj fel a TMNT x Lush kollekcióra, mely július 9-től kizárólag a Lush applikációjában,  július 11-től a Lush magyarországi üzleteiben, applikációjában és a hu.lush.com oldalon is elérhető lesz.

A hírlevélben szereplő terméklinkek július 11-én élesednek!

A teknősök és a Lush között a valóságban is remek a viszony: a teknősök szeretik a Lush-t, mert a cég elkötelezett amellett, hogy segítsen tisztán tartani vizeinket a felesleges hulladéktól, a Lush pedig azért szereti a teknősöket, mert mindig küzdenek az igazságtalanság ellen, és természetesen mert hozzánk hasonlóan ők is szeretik a (vegán) pizzát.

A Lush nagyon boldog, hogy társalkotóként elkészíthette ezt a hat mókás, magával ragadó fürdő-, zuhany- és hajápoló termékből álló kollekciót, melyekkel testápolási rutinod minden lépését feldobhatod, és apró, de hősies lépéseket tehetsz az egyszer használatos műanyagok használatának csökkentéséért a hétköznapi életben és a szépségápolási rutinokban.

“Örülünk, hogy újra együtt dolgozhattunk a Lush-hal egy exkluzív kollekción, melyet ezúttal a Tini Nindzsa Teknőcök ihlettek” – mondja Rebecca Jenkins, a Paramount fogyasztói termékekért felelős vezetője. “A Lush csodás, egyedi termékeket alkotott, melyek kevesebb egyszer használatos műanyagot tartalmaznak. Segítségükkel sokkal jobb illatod lesz, mint a Tini Nindzsa Teknőcök csatornájának.”

Az éghajlatváltozással kapcsolatos tudatosság minden eddiginél erősebb, így sokan közülünk elhagyjuk a műanyag palackokat a pucér termékek kedvéért. A Lush kezdettől fogva a műanyag- és csomagolásmentes termékeiről híres; Mo Constantine (a Lush társalapítója és termékfeltalálója) számos népszerű terméket talált fel, melyekkel mára a kozmetikaipar minden területén találkozhatunk. Ilyen az 1989-ben feltalált fürdőbomba és az 1987-es szilárd sampon is. Ez utóbbi világszerte forradalmasította a hajmosást és segített a bolygónkon. 2005 óta a Lush samponkorongjai  csaknem 180 millió műanyag palack szeméttelepre kerülését akadályozták meg, tehát körülbelül 4500 tonna műanyagot spóroltak meg. Ez a Nagy Csendes-Óceáni Szemétsziget több mint 5 százaléka! A műanyag elhagyása a szállítás szempontjából is számos előnnyel jár: egy samponkorong sokkal könnyebb és kompaktabb 3 palacknyi hagyományos samponnál, ami azt jelenti, hogy közel 15 kamionra lenne szükség 1 kamion szilárd samponnak megfelelő folyékony sampon szállításához!

Napjainkban a Lush állandó termékkínálatának 43%-a (a limitált kiadású termékeket nem számítva) csomagolás nélkül hazavihető. Akár az első műanyagmentes lépéseidre készülsz, akár még tudatosabban szeretnél vásárolni, a Lush-nál megtalálod a számításod.

Nagy örömünkre szolgál a Paramounttal való együttműködésünk folytatása. A Tini Nindzsa Teknőcök 40. évfordulójának alkalmából a Lush egy különleges, műanyagmentes kollekcióval állt elő.

Rendkívül fontos számunkra, hogy vásárlóink tisztában legyenek annak előnyeivel, hogy az általuk használt kozmetikumok csomagolásának mennyisége csökken. Reméljük, hogy a Lush termékei továbbra is könnyű, szórakoztató módon képesek idén nyáron – és a továbbiakban is – elősegíteni a műanyag csomagolások pucér termékekre való lecserélését”
– Kalem Brinkworth, a Lush koncepciókért és együttműködésekért felelős kreatív vezetője

A gyümölcsös szilárd testradírtól a bőrnyugtató szilárd samponig idén nyáron is mindent megtalálsz, amire egy hosszú, igazságosztással teli nap végén szükséged lehet – miközben tudod, hogy a TMNT x Lush kollekció segít távol tartani a műanyagszemetet a természetes vizektől.

    A TMNT x Lush kollekció   

Peace, Love & Pizza 
Fürdőbomba
2 990 Ft / db

Eljött a pizza ideje! Fogj egy szeletet, és ugorj a kádba, ha szuperhőshöz méltó fürdésre vágysz. Ahogy a fürdőbomba elpezseg, nyomában lila és zöld tajtékot hagyva, a bio mangó- és illipevajból készült fürdőolaj pompásan puhítja a bőrt. Fogd a szappanmakarónit, és tisztulj meg!

Green Machine 
Habfürdő
3 390 Ft / 200 g

Morzsolj a kádba egy kicsit (vagy az egészet) folyó víz alatt, és nézd, ahogy ez a zöld csoda dolgozni kezd! A vadítóan zöld víz felett pelyhes habhegyek tornyosulnak, míg az ibolyalevél megvéd az élet minden megpróbáltatásától.

Turtle Power
Testradír
4 490 Ft / 120 g

Ha a bőrödnek igazán alapos radírozásra van szüksége, fogj egy Turtle Power testradírt, és pattanj be a zuhany alá! A finom szemű tengeri só és a bambusztörzskivonat megújítja és felfrissíti a bőröd, míg a bio mangó- és illipevaj puhít és hidratál. A tömjén és a bergamottolaj édesen gyümölcsös aromája gyengéden illatosít és segít, hogy újra embernek érezd magad.

Goongala 
Szilárd sampon
4 490 Ft / 55 g

Küzdesz a fejbőröddel? A Goongala segít! A friss vízitorma-forrázat nyugtatja a fejbőrt, míg a rózsafaolaj erőteljesen tisztít és kiegyensúlyozza a bőröd. Az indiai citromfűolaj ragyogóbbá teszi és illatosítja a fürtjeid. Úgy képzeljük, a Tini Nindzsa Teknőcök sztárja, Casey Jones is ezzel mossa hosszú tincseit.

Krang 
Tusfürdőzselé
4 990 Ft / 150 g

Egy gyümölcsös tusolás egy rezgő zselével? Nem kérdés! A gyümölcsös davanaolaj a vidám bergamottal és a megnyugtató vaníliaabszolúttal együtt édes aromát alkot, mely segít leszállni a földre. A karragénkivonat és az írmoszat-forrázat garantálja, hogy ez a zselé a bőrpuhítás koronázatlan királya.

Four Brothers 
Fürdőbomba
6 490 Ft / 440 g

Eljött a zseniálisan zöld fürdés ideje! Amikor ez a pompás bomba tajtékot húzva elpezseg, zöldre színezve a vizet és zamatos indiai citromfű illatát eregetve, legszívesebben azt kiáltanád: Cowabunga! A négy fürdőbomba mindegyikében egy, a Tini Nindzsa Teknőcök kedvenc cuccait formázó meglepetésszappant találsz. Gyűjtsd össze a négy tesót, és találd meg mindet!

- bdpst24.hu

Check Also

Kína autóipara: honnan jön, és hova tart?

Négy évtized elég volt ahhoz, hogy a semmiből a világ első számú autóipari nagyhatalmává emelkedjen …