Az OTP Bank áruhitelei már az eMAG ügyfelei számára is elérhetők

  • Június hónapban háztartási nagygépet, okostelefont és tévét vettek részletre a legtöbben azok közül, akik az OTP áruhitelét választották az eMAG-on való vásárlásaik során
  • Az OTP Bank áruhitel-konstrukciói között 0%THM-mel igénybe vehető ajánlatok is szerepelnek 
  • Az új partnerséggel az eMAG a Cetelem és a Cofidis áruhiteleit egészíti ki új konstrukciókkal

Az eMAG Magyarország stratégiai partnerséget kötött az OTP Bankkal azért, hogy még rugalmasabb fizetési megoldásokat kínáljon ügyfeleinek – ennek keretében az OTP áruhitel-ajánlatai is elérhetővé váltak az eMAG.hu-n. 

A részletfizetést kínáló új szolgáltatás az eMAG által értékesített termékekre vonatkozik, egy egyszerű, gyors és bizony feltételek teljesülése esetén teljes egészében online zajló igénylési folyamatot követően lehet igényelni. A bevezető kampány keretében az OTP 4 és 20 hónapos futamidejű konstrukciói 0%-os THM-mel érhetőek el az eMAG-on – más, kamatos ajánlatokkal egyetemben.

Az eMAG által forgalmazott termékek esetében elérhető OTP Bank áruhitelével történő részletfizetés mobil vagy asztali böngészőből egyaránt elvégezhető. A felhasználók a termék kosárba helyezését követően, a fizetési folyamat során választhatják ki az áruhitellel való fizetést.  Azok számára, akik a személyes ügyintézést részesítik előnyben, az áruhitelre történő vásárlás az eMAG budapesti Etele Plázában lévő zászlóshajó üzletében is elérhető – a digitálisan felkészült vásárlók személyes ügyintézés esetében is papírmentesen intézhetik az igénylést.

„Az eMAG-nál mindent megteszünk azért, hogy segítsünk ügyfeleinknek a mindennapi életben szükséges termékek beszerzésében. Ebbe beletartozik az OTP Bank áruhitelének elérhetővé tétele a platformunkon, hogy bővítsük az ügyfeleink számára elérhető, könnyen használható pénzügyi szolgáltatások körét” – mondta Daradics Kinga, az eMAG Magyarország ügyvezetője.

Az OTP áruhiteleinek bevezetésétől számított első két júniusi héten a legtöbb ezt választó eMAG-ügyfél háztartási nagygépet, okostelefonot és televíziót rendelt. A notebookok és háztartási kisgépek részletre történő vásárlása szintén népszerű volt az ügyfelek körében.

Az eMAG tapasztalatai szerint a nyár beköszöntével nőtt a legjelentősebben a hitelre vásárolt okostelefonok aránya: ez nem meglepő, hiszen a nyaralók közül sokan most vásárolnak olyan új készülékeket, amelyek jobb akkumulátor-üzemidőt kínálnak, vagy jobb minőségű fotók és videók rögzítésére alkalmasak.  

Az OTP Bankkal, Magyarország egyik vezető pénzintézetével való együttműködés tovább egyszerűsíti a részletfizetést az eMAG-nál, miközben további lehetőségeket biztosít azoknak, akik a részletfizetést részesítik előnyben. Így az ügyfelek még inkább igényeikhez szabhatják, hogy melyik pénzintézet melyik hitelkonstrukciója felel meg nekik a legjobban. 

Az eMAG másik fontos újítása, a Magyarországon nemrég elindított eMAG Genius szolgáltatás, amelynek előfizetői egy előre meghatározott rendelési összeg elérése esetén mintegy hatmillió termék ingyenes kiszállítását vehetik igénybe, és heti rendszerességgel hozzáférhetnek exkluzív akciókhoz.

- bdpst24.hu

Check Also

Itt a nyár, indul a kertiparty-szezon!

A grillezés lelke a jó tüzelőanyag: mert a legjobb faszénparázson sütve! Közeleg a vakáció, megnyitottak …