Pezsgőkonferencia és Pezsgőünnep indítja az őszt szeptember 6-án Etyeken! 

PEZSGŐKONFERENCIA idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre Etyeken, amelynek középpontjába ezúttal a Pezsgő márkaépítés és eredetvédelem tematikáját állították a szervezők. A konferencia céljaiban és felépítésében a jól működő hagyományokat követi: a legkiválóbb hazai és nemzetközi szakemberek osztják meg az érdeklődőkkel tapasztalataikat előadások, birtokbemutatók és kóstolós masterclassok formájában, és természetesen nem maradhat el az interaktív kerekasztal és a valódi gasztro-kulturális élményt kínáló Pezsgőünnep sem!

A szakma képviselői és a buborékos italok kedvelői is megtalálják számításukat a Pezsgőkonferencián és Pezsgőünnepen, ez egyértelműen kiderült az elmúlt évek tapasztalataiból. A programterv szerint hallhatunk egyetemi szintű előadásokat is, de nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők a nagyon várt, vezetett kóstolókkal színesített birtokbemutatókra és masterclassokra, illetve arra, hogy a programon keresztül megmutassák azt, hogy a bor és a pezsgő elsősorban kulturális érték és gasztronómiai kincs.

programtervet áttekintve látható, hogy az idei konferencián a jelenkori pezsgőfogyasztási trendek mellett meghallgathatjuk, hogy miért fontos ismerni a fogyasztók vásárlási szokásait, ahhoz, hogy minél sikeresebb legyen a gyöngyöző buborékokat rejtő palackok értékesítése. Mit kell tudni a sikeres Tokaji eredetvédett pezsgőkről, és mitől különleges az Etyeki pezsgő? A kerekasztal-beszélgetésre felkért neves szakemberek a „Magyar eredetvédett pezsgők jövőjéről” folytatnak majd interaktív beszélgetést. Ez a program mindig az egyik legizgalmasabb része a konferenciának, amelybe minden alkalommal izgalmas kérdésekkel kapcsolódnak be a közönség soraiból is.

 

Az esemény legszebb része pedig a szőlős környezetben tartott Pezsgőünnep és Open Bar, amelyre külön is lehet kedvezményesen jegyet váltani. Érdemes már most áttekinteni a programot az esemény weboldalán, és lecsapni az Early Bird jegyekre, amelyek már elérhetők a szeptember 6-i Pezsgőkonferenciára.

www.pezsgokonferencia.hu

Facebook

- bdpst24.hu

Check Also

Dr. Pónyai Katinka: „Egészséges vagy napbarnított bőr? A kettő együtt nem megy!”

Tombol a nyár és ilyenkor nem csak a hőmérő higanyszála kúszik egyre feljebb, hanem az …