Különleges meglepetések sorával érkezik 2024-ben az X-Faktor

Az X-Faktor 2024-es évadában Gáspár Laci új mentortársakat kapott Tóth Andi, Majka és Valkusz Milán személyében, Miller Dávid pedig egy új műsorvezető társat köszönthet, aki Pápai Joci lesz.

Különleges meglepetések sorával érkezik 2024-ben az X-Faktor, hiszen az új mentorok mellett az is újdonság a korábbi évadokhoz képest, hogy idén két műsorvezető köszönti majd a nézőket, a mentorokat és a versenyzőket. Miller Dávid és Pápai Joci már megkezdték a felkészülést és remekül működnek együtt. Dávid idén harmadik alkalommal vezeti a tehetségkutatót és egyengeti a versenyzők útját a színfalak mögött. Joci pedig nagy lelkesedéssel várja az új feladatát. A versenyzők így egyből két műsorvezetővel is beszélgethetnek, vagy ha úgy alakul velük ünnepelhetik a sikeres továbbjutást.

https://rtl.hu/x-faktor/2024/07/04/miller-david-papai-joci-musorvezetes-talalkozas

Az új csapat tehát összeállt és az biztos, hogy tehetségekből, szuper hangokból és humorból nem lesz hiány a 2024-es X-Faktor évadában sem.

Az új időszámítás még rengeteg meglepetést tartogat a tévénézők, a versenyzők és a mentorok számára, így érdemes lesz továbbra is figyelemmel kísérni az X-Faktor univerzumról szóló híreket.

A műsor hivatalos oldalai:
https://rtl.hu/xfaktor
https://www.facebook.com/xfaktorhungary
https://www.instagram.com/xfaktorhun/
https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

szöveg forrása: rtl.hu

kép forrása: rtl.hu

- bdpst24.hu

Check Also

Együttműködési megállapodást kötött az Országos Onkológiai Intézet és a HUN-REN

A klinikai szemléletű hazai onkológiai kutatások kiteljesedését segíti az Országos Onkológiai Intézet és a HUN-REN …