Új fejhallgatót és hangszórót mutatott be a LAMAX

  • A Bluetooth audioeszközök kompakt kialakítása erőteljes hangzást és sokoldalú felhasználást rejt. 

Két új termékkel bővítette audioeszközeinek körét a LAMAX. A LAMAX PartyGo 1 Play hangszóró sokoldalú eszközként funkcionál, a telefonhoz való csatlakoztatás és zenelejátszás mellett FM rádióként, külső akkumulátorként, a mellékelt mikrofonnal együtt pedig karaokegépként is funkcionál. A LAMAX Noise Comfort2 ANC fejhallgató pedig aktív zajszűrássel és tiszta hangzással segít ideális körülményeket teremteni zenehallgatáshoz, munkához vagy online megbeszéléshez. 

Sokoldalú LAMAX PartyGo 1 Play

A LAMAX PartyGo 1 Play BeatBass® technológiával gazdag és erőteljes hangzást biztosít, és a mélyebb hangokat is kiemeli. Az eszköz 50 W teljesítményre képes, Bluetooth 5.3 szabványnak köszönhetően gyors és megbízható csatlakozást biztosít 18 m-ig. Akár 15 órán keresztül is hallgathatunk rajta zenét töltés nélkül, True Wireless technológia segítségével pedig további hangszórót csatlakoztathatunk hozzá. 

A megunhatatlan szórakozásról beépített FM rádió gondoskodik. A hangszóró a legtöbb hangasszisztenssel használható, így még könnyebbé válik a zene és a telefonhívások kezelése. A mellékelt mikrofonnal és a beépített LED fényekkel pedig a LAMAX PartyGo 1 Play bármikor készen áll egy karaoke buli lebonyolítására. Mindemellett az eszköz USB-A bemenettel powerbankként is funkcionál.

Fókuszban a LAMAX Noise Comfort2 ANC fejhallgatóval

LAMAX Noise Comfort2 ANC tiszta, kiegyensúlyozott hangzást biztosít a 40 mm-es meghajtóknak, valamint az AAC és SBC kodekek támogatásának köszönhetően. Az aktív zajszűrő módot aktiválva szinte teljesen kizárható a környezeti zaj, míg a Transparent mód beengedi a háttérzajokat, így mindig az aktuális helyzetnek megfelelően használható. A beépített mikrofonok fejlett algoritmusa gondoskodik arról, hogy minden fontos részlet hallható legyen.

Akkumulátora akár 55 órányi használatot tesz lehetővé (bekapcsolt ANC-vel 30 óra), és 2 óra alatt teljesen feltölthető. Ergonomikus kialakítását letisztult vonalak és kényelmes puha párnázás teszi teljesssé, amely ellenáll az izzadságnak és a nedvességnek. A fülhallgatópárnák könnyen lehajthatóak, így az eszköz a mellékelt utazótáskában praktikusan tárolható.

Elérhetőség

A LAMAX PartyGo 1 Play 29.990 Ft-os fogyasztói ártól elérhető a nagyobb webshopok kínálatában és a Lamaxshop.eu oldalon. A LAMAX Noise Comfort2 ANC 27.690 Ft-os fogyasztói ártól érhető el Magyarországon az e-kereskedők és a Lamaxshop.eu kínálatában.

https://www.lamax-electronics.com/hu/ 

- bdpst24.hu

Check Also

Gyerekek és családok igényeire szabott teremmel bővült az ETELE Cinema

Továbbra is hatalmas az igény a családi mozizásra Egy újabb, kifejezetten a gyerekek és családjaik …