Így kérte meg Pataki Ádám Liptai Claudia kezét

A mestercukrász igazi meglepetés lánykérést szervezett Thaiföldön, amelyről Liptai Claudia mindvégig azt hitte, hogy csak egy nyaralás.

Igazán romantikusra sikerült Liptai Claudia lánykérése, akinek párja, Pataki Ádám titokban szervezte meg az egészet. „Egy kis cselhez folyamodtam, mert azt mondtam Claudiának, hogy utazzunk ki, meg kell kint valakit látogatnunk. Nem sejtett semmit, de annyira nem, hogy a nagy kérdés előtt – amiről fogalma sem volt, hogy felteszem – amikor elindultunk még mondta is, hogy most nem sminkel, mert felesleges.

Ő lepődött meg a legjobban, amikor kezemben a gyűrűvel, Marcival a kezemben megkértem a kezét” – árulta el Pataki Ádám, aki úgy érzi megtalálták a jó házasság titkát. „A kommunikáció mindennél fontosabb, de mi mindig azt valljuk Claudiával, hogy azért is tudunk jól együttműködni, mert egyenrangú partnerek vagyunk a házasságban.

Egyikőnk sem akarja a másikat legyőzni, inkább támogatjuk, segítjük egymást. Ez és a kölcsönös bizalom, valamint a kommunikáció az alapja mindennek” – mondta a Sláger Reggelben a mestercukrász, aki szerint az odaadás és a partnerség is nélkülözhetetlenek egy jó kapcsolatban.

- bdpst24.hu

Check Also

Zendaya a Madame Tussauds Budapest új „lakója”

Újabb lakó érkezik a Madame Tussauds Budapestbe: a látogatók mostantól Zendayával is találkozhatnak a Dorottya …