Becsehelyen nyitotta meg második kamionos gyorskútját a Shell

Új, a 3,5 tonna feletti tehergépjárművek részére kialakított töltőállomással bővült a Shell Hungary zRt. hálózata Becsehelyen, az M7 autópálya mellett, a horvát és a szlovén határ közelében. A gyorskúton kifejezetten rövid idő, akár tizenöt perc alatt FuelSave Diesel üzemanyagot, valamint AdBlue-t is vásárolhatnak a Shell kártyával rendelkező gépjárművezetők. A Shell nyitási akciója keretében az 500 liter felett tankolókat ajándék ételajánlattal várják az állomás mellett üzemelő étteremben.

A Shell Hungary zRt. második, a teherfuvarozó partnerei igényeihez igazított automata gyorstöltő állomása kiváló helyen, három ország határánál helyezkedik el, Zala vármegyében. A 3,5 tonna feletti tehergépjárművek részére épített új állomás a horvát és a szlovén határhoz közeli tranzitút mentén, az M7 autópálya mellett található. 

A nagy áteresztőképességű becsehelyi gyorskút automata szatellit töltőoszlopokkal rendelkezik, azaz mindkét oldalról tankolható, négy beállósávval ellátott és a FuelSave Diesel üzemanyag mellett AdBlue töltésre is lehetőséget biztosít. A gépjárművezetők kényelmét a gyors, akár 15 perc alatti tele tankolás segíti.  A töltőállomás önkiszolgáló tankolást tesz lehetővé a hét minden napján, 0-24 óráig. A fizetés kizárólag szerződött partnerek részére, Shell üzemanyagkártyával lehetséges. A kútoszlopok külső terminállal felszereltek, ahol a gépjárművezetők érintésmentesen, gyorsan és kényelmesen fizethetnek. 

„A Shell Hungary-nél kiemelt figyelmet fordítunk szerződött partnereink, köztük a teherfuvarozó ügyfelek igényeinek magas színvonalú kiszolgálására, köztük a leghatékonyabb üzemanyag töltési lehetőségek biztosítására, ezért is bővítettük újabb kamionos gyorskúttal a Shell magyarországi hálózatát. A forgalmas tranzitútvonalon elhelyezkedő töltőállomásra betérők menetidejét jelentősen csökkentheti a tankolásra fordított idő rövidülése.”– mondta el Volyánszki Zsolt, a Shell Hungary zRt. CRT (Commercial Road Transport) üzletágának értékesítési vezetője.

Nagyné Gáspár Ágnes – Feroil

Volyánszki Zsolt – Shell

Mikolay Pál – regionális üzemeltető, Nepay-Top Kft.

A tankolni megállók kényelmét parkoló, FEROIL CAFE shop és mosdó szolgálja, valamint szükség esetén a helyszínen rendelkezésre áll a töltésben segítséget nyújtó szakszemélyzet. A Shell Hungary nyitási akciója keretében visszavonásig minden 500 liter feletti üzemanyagot tankoló a vásárlási bizonylat ellenében a Shell vendége egy tartalmas és ízletes gulyáslevesre. 

- bdpst24.hu

Check Also

Rövidesen megkezdi az idei évi osztalékfizetést a Waberer’s

A tavalyi értéknél 20 százalékkal magasabb, 121,47 forint részvényenkénti osztalékot fizet a vállalat A múlt …