Az Év Boltja 2024: 4 kategóriában nyert a Rossmann

Az Év Boltja verseny keretében immár egy évtizede keresik az átlagostól eltérő, kiemelkedő FMCG terméket forgalmazó üzleteket. A szakmai zsűri idén 4 kategóriában is a Rossmannt ítélte a legjobbnak. A Rossmann Online Drogéria lett Az Év Online Boltja, de elhozták Az Év Vevőbarát Kereskedője és Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben a címet, valamint a Raiffeisen Bank különdíját: kiemelkedő innovációs és digitális megoldások kategóriában.

A tizedik alkalommal meghirdetett Év Boltja versenyen a 2015-ös indulás óta közel 700, FMCG termékeket forgalmazó üzlet, szakbolt, dohánybolt nevezett a díjra. Közülük több mint 300-an kaptak elismerést és használták is az üzletük portálján az „Az Év Boltja” logót.

A versenyre 2020 óta nemcsak egyénileg pályázó, FMCG termékeket forgalmazó üzletek pályázhatnak, hanem élelmiszer kiskereskedelmi láncok és drogériák is megmérettethetik magukat kiemelt témákban. A hazai piacon működő kereskedelmi láncok, köztük a Rossmann is, az elmúlt években több tucat elismerést nyertek az „Az Év Boltja” versenyen pályázataikkal, bizonyítva ezzel kiemelkedő tevékenységüket az elnyert kategóriában.

A drogérialánc először nyert egyidőben 4 díjat is: A Rossmann Online Drogéria lett Az Év Online Boltja, de elhozták Az Év Vevőbarát Kereskedője és Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben a címet, valamint a Raiffeisen Bank különdíját is kiemelkedő innovációs és digitális megoldások kategóriában.

A versenyre az idén a pályázók összesen 22 kategóriában pályázhattak, a szakmai zsűri első körben online, majd személyesen értékelte a pályázatokat, az egyéni boltok kategóriában pedig hagyományosan közönségszavazást is tartottak.

- bdpst24.hu

Check Also

Örvényesvölgy Fesztivál: Matteo Bocelli luxus turnébusszal érkezik Magyarországra

Jövő héten startol az Örvényesvölgy Fesztivál nemzetközi sztárokkal és kulturális programokkal Matteo Bocelli az Örvényesvölgy …