GenerationZ Fesztivál – Készülj fel az ősz  legütősebb bulijára!

  • 2024. szeptember 27-28.
    Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó

Örömmel jelentjük be a GenerationZ fesztivált, ahol 2 napon keresztül  önfeledten bulizhatsz! Csekkold a fellépőket, és hallgass bele zenéjükbe, figyeld a híreinket  mert hamarosan közzé tesszük  a többi fellépőt!Moriones- egyedi hangzásával és bohócmaszkos előadásával villámgyorsan népszerűvé vált. Zseniális virtuozitással keveri a különböző műfajokat– ne hagyd ki a koncertjét!  

Benisso X Hepi sima dallamaikról és ritmikus ütemeikről ismertek, amelyek mindenkit táncra késztetnek- fesztiválkedvencek!

https://www.youtube.com/watch?v=eVEvuugBSRM

Lil Frakk egy diplomás rapper, négy lemezzel a háta mögött, bár a nyelvvizsgát még nem szerezte meg. Újhullámos előadónak tartják, ikonikus „AJJAJ” adlibjével.- energikusan lebilincselő.

BSW a zeneipar egyik legnagyobb neve, erőteljes vokáljaikról és hatásos dalaikról ismertek, sokoldalú és kedvelt előadók- minden dalban  új kaland!

https://www.youtube.com/watch?v=zgtBk2IOOrA


Szerezd meg a jegyeidet most!

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/generationz-fesztival-budapest-varosligeti-mujegpalya-643818/event.html

Tekintettel arra, hogy a rendezvényre több ezer látogatót várunk, kérünk  benneteket, hogy a zavartalan közlekedés biztosítása és a környezetünk védelme érdekében lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzetek.”- Green Stage Production. 

- bdpst24.hu

Check Also

A Kopaszi Gát és a CETIN Hungary együttműködési megállapodást kötött

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a …