Országos bortesztet indít a SPAR, a Te véleményed is számít!

Töltsd ki 2024. május 23. és július 3. között a SPAR országos bortesztjét és véleményeddel Te is alakíthatod az üzletlánc borkínálatát, és ezen felül értékes nyeremények is várnak rád!

A SPAR termékkínálatának kialakításakor mindig elkötelezett a minőség iránt, így van ez a borok területén is. A vállalat évtizedek óta segíti a hazai borkultúra fejlődését, a SPAR és INTERSPAR üzletekben válogatott borokat találsz az ország valamennyi borvidékéről Villánytól egészen Tokajig. 2007-től pedig a SPAR a Budapest Borfesztivál főtámogatójaként is népszerűsíti a magyar borokat, borászokat. A cég az elmúlt évben több mint 11,5 millió palack bort értékesített, az eladási listái élén pedig a fehérborok álltak.

A SPAR most a Te véleményedre is kíváncsi!

A SPAR számára fontosak a vásárlói visszajelzések, éppen ezért az üzletlánc most három korosztály borkedvelőit invitálja online kérdőív kitöltésére, ahol vannak olyan válaszadási lehetőségek is, amelyek egy-egy meghatározó, emlékezetes élethelyzet és a bor kapcsolatáról szólnak. Például arra is kíváncsiak, hogy milyen borral lazítasz ünnepekkor, vagy milyen bort választanál társasjáték mellé.

Értékes nyeremények is várnak rád

Ha kitöltöd a kérdőívet azzal nemcsak a SPAR munkáját segíted, de szuper nyeremények is várnak rád. Egyebek mellett értékes utalványokat, jegyeket és belföldi utazásokat is nyerhetsz. Ezen felül a népszerű MySPAR applikációban akciós kuponnal ajándékoznak meg, amellyel 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a kedvenc borodat a SPAR és INTERSPAR áruházakban.

Az országos bortesztről bővebb információt itt találsz: https://orszagosborteszt.hu/

- bdpst24.hu

Check Also

Fashion Show és VIP varázs a Soundon

Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Heineken Balaton Soundra, de idén, a kifutón felvonuló márkákkal …