Ezért van szükséged otthoni kamerarendszerre

Mindenki számára elsődleges az otthon biztonsága. Óvjuk ingatlanunkat, értékeinket, és benne természetesen a saját és a család testi épségét is. De milyen eszközzel tudjuk ezt a leghatékonyabban megtenni? Cikkünkben bemutatjuk, miért jó választás az otthoni kamerarendszer, ha biztonságban szeretnénk tudni otthonunkat.

Az otthoni kamerarendszer telepítésének előnyei 

Ma már egyáltalán nem ördögtől való, ha otthonunkat kamerával szereljük fel. A kamerás védelem nem csupán a cégeknek kifizetődő, hanem magánszemélyeknek is. Az otthoni kamerarendszer telepítése ráadásul szakértők segítségével, mint amilyen a SMARTme is, gyors és biztos megoldást jelent.

Lássuk, milyen előnyei vannak, ha ezzel szeretné házát védeni!

Növekszik a biztonságérzet

Ha kamerákkal szereljük fel otthonunkat, sokkal nagyobb biztonságban fogjuk érezni magunkat már csak a jelenlétüktől is. A SMARTme kamerái megbízható társként funkcionálnak a mindennapokban, csökkentik az esetleges betörések esélyét.

Megelőzés

A kamerák látványa már sokszor önmagában is elég ahhoz, hogy elriassza a potenciális behatolókat. Így nem is kerül sor a betörésre.

Távfelügyelet

Az otthoni kamerarendszerek távolról is irányíthatók, tehát könnyedén figyelhetjük az otthonunkban történteket. Ha bármilyen gyanús dolog merülne fel, azonnal látni fogjuk, és rögtön meg tudjuk kezdeni a beavatkozást, a hatóságok riasztását – vagy épp maga a rendszer fogja értesíteni a megfelelő szerveket.

Testi biztonság

Mivel távolról is figyelhető az ingatlan, láthatjuk azt is, hogy családtagjaink biztonságban vannak-e. Idősek és gyermekek esetében rosszullét is bármikor felmerülhet, így nem csupán a tolvajok ellen, hanem különböző egészségügyi állapotok esetén is tökéletesen alkalmazható a kamerarendszer.

Tárolható felvétel

A kamerák által készített felvételek eltárolhatók, és bármikor könnyedén visszanézhetők. Ha dátumok is szerepelnek a felvételen, akár még bizonyító erőnek is számíthatnak egy esetleges eljárás során.

Éjszakai biztonság

A kamerarendszerek éjszaka is óvják a házat. A kamerák az ingatlanon kívül és belül is figyelik a gyanús mozgásokat, így éjjel is nyugodtan pihenhetünk.

Védelem bárhol és bármikor 

SMARTme állandó lakóingatlanba és nyaralóba, hétvégi házba is profi módon beüzemeli a kamerarendszert. Távolról telefonról és asztali számítógépről is figyelhetjük az ingatlant, ráadásul kaputelefont is integrálhatunk hozzá, így a biztonság még fokozottabb lesz. Minden rendszer kiépítése egyedi, személyre szabott az igényeknek és az épület jellegének megfelelően.

A SMARTme csapata évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kamerarendszerek telepítésének területén, és a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át a telepítésig minden folyamatot elvégeznek. Emellett egy 24 órás HelpDesket is biztosítanak, amelyet az év bármely szakaszában hívhatunk, ha gondunk adódna. Ha pedig extra szolgáltatást is szeretnénk, a kamerarendszert bármikor kiegészíthetjük például riasztóval vagy behatolásjelzővel.

Nem érdemes kockáztatni, ha szeretnénk maximális védelmet nyújtani otthonunknak. Telepítsünk otthoni kamerarendszert, hogy családunk és értékeink is biztonságban legyenek. A SMARTme segíteni fog ebben!

- bdpst24.hu

Check Also

Jan Blomqvist és WORAKLS Tihanyban

A Balaton Piknik a Tihanyi-félszigetre érkezik  A Balaton Piknik, a MOL Nagyon Balaton kockás-pokrócos utazó …