ILYEN EGY FORRÓ NYÁRI NAP A VÁROSBAN

A Rossmann Magyarország tavaly vezette be a „Nincs tragédia, megoldjuk!” platformot, az azóta megszülető kreatívok mind az új ernyő alá rendeződnek. Új nyári kampányukban a nyár elengedhetetlen kiegészítőit szerezhetjük be, a reklámban pedig Sápi Vivi is feltűnik.
Bevált hagyomány a Rossmann életében, hogy egy nyári kampánnyal szólítják meg meglévő és leendő vásárlókat, hogy vásárlásra és a Rossmann+ kártya használatára ösztönözzék őket. „Vásárolj bármelyik Rossmann üzletben vagy az Online Drogériában, hogy kedvezményesen tiéd lehessen a kollekciónk összes darabja!” invitál ezúttal is a pontgyűjtésre a drogéria.

Az új promóciós kollekcióban elérhetőek a nyár nélkülözhetetlen kellékei: hűtőtáska, strandtörölköző, úszógumi, bevásárlótáska és papucs. 

Rossmann Summer Beach

A Rossmann Summer Beach kollekció kampánykommunikációja 2024. június 3-tól indul a televízióban és online, valamint a márka digitális felületeink és bolthelyi kommunikációban, és szeptember elején ér véget.  

További információk: summertime.rossmann.hu

Továbbra sincs tragédia

A Rossmann nyári promóciós kampánya is a már bevezetett Nincs tragédia! platformra épült. A kreatív koncepció alapját a kampány időzítése is meghatározta: a nyári hőségből mindannyian szeretnénk elmenekülni és felfrissülni. Erre az insightra építve született meg a „Summer in the city“ koncepció, amelynek egyik fontos eleme maga az ismert világsláger.

Sápi Vivi ezúttal is feltűnik

A reklámfilm főszereplője ismét a népszerű influenszer Sápi Vivi, és további szerepekben is feltűnnek korábbi Rossmann-kampányok ismert arcai.

A kampány és a reklám fő üzenete: Hidd el nincs tragédia, megoldjuk! Ugorj be te is a Rossmann nyárba!  

A reklámfilm megtekinthető:

 

- bdpst24.hu

Check Also

Honest brokers: a magyar EU-elnökség prioritásai

A június 18-án bemutatott magyar elnökségi program elemzése Magyarország veszi át 2024. július 1-jén az …