KALEO BEMUTATTA ROCK N ROLLER CÍMŰ ÚJ DALÁT

  • KALEO BEMUTATTA ROCK N ROLLER CÍMŰ ÚJ DALÁT ÉS BEJELENTETTE ŐSZI PAYBACK TOUR ELNEVEZÉSŰ TURNÉJÁT 
  • A KONCERTSOROZAT NOVEMBER 2-ÁN INDUL
  • BUDAPESTEN NOVEMBER 25-ÉN LÉPNEK FEL AZ MVM DOME-BAN

 Ma a többszörös platinalemezes, GRAMMY-díjra jelölt izlandi rockcsapat, a KALEO bemutatta új kislemezüket, a Rock N Roller-t, amely már rögtön minden streaming platformon elérhető. Miután indulásuk óta számtalan koncerten előadták a rajongók kedvencévé vát dalt a ráadás részeként, a banda úgy döntött, hogy most már végre rögzíti és kiadja a dalt rajongóik számára szerte a világon.

Rock N Roller-ről a KALEO frontembere, JJ Julius Son az alábbiakat nyilatkozta: „Ezt a KALEO korai napjaiban írtam. Azonnal elkezdtük játszani, és azóta is adjuk a szettünkben, általában az utolsó dalként a fellépéseink során. Amikor stúdióba vonultunk a következő albumunk miatt, mindannyian úgy döntöttünk, hogy ideje felvenni a szám megfelelő verzióját, és végre kiadni a világnak.”

Ezzel egyidőben a KALEO bejelentette Payback turnéjuk európai szakaszát is, amelyen a csapat a kontinens különböző arénáiban lép fel, többek között a legendás londoni OVO Arena Wembley-ben is. 

Az őszi koncertsorozat november 2-án kezdődik a lisszaboni Sagres Campo Pequenóban, és december közepéig tart. A turné összes állomásám Júníus Meyvant lesz az előjátszó. Jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub számára, valamint a Live Nation regisztrált tagjainak lesz elérhető június 5-én 10 órától elővásárlási lehetőségként. A teljeskörű jegyértékesítés június 7-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A KALEO közelgő turnéjával kapcsolatos további információkért látogasson el a www.officialkaleo.com oldalra.

A KALEO nemrég ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját, amelyet egy különleges koncerttel tettek emlékezetessé, a római Colosseum Régészeti Parkjában, a világhírű amfiteátrum árnyékában 250 legnagyobb rajongójuk  előtt. Ezzel a fellépéssel a KALEO csatlakozott Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Joel, The Cure, Elton John és Paul McCartney névsorhoz. A fellépés filmre került, és KALEO: Viva Roma in the Shadow of the Colosseum címmel még ezen a nyáron megjelenik. 

- bdpst24.hu

Check Also

Jan Blomqvist és WORAKLS Tihanyban

A Balaton Piknik a Tihanyi-félszigetre érkezik  A Balaton Piknik, a MOL Nagyon Balaton kockás-pokrócos utazó …