A SkyShowtime kínálata lenyűgöző alkotásokkal bővül 2024-ben és utána 

  • A SkyShowtime most bejelentett saját gyártású sorozatai között szerepel egy dokumentumfilm is a sportlegendáról, Schmeichelről.
  • A platformra többek között olyan új és exkluzív sorozatok érkeznek, mint Taylor Sheridan és Christian Wallace Landman című alkotása, amelynek főszereplői Billy Bob Thornton és Demi Moore, a The Day of the Jackal Eddie Redmayne és Lashana Lynch főszereplésével
  • Új évaddal visszatérő sikersorozatok: Frasier (2. évad), Poker Face (2. évad), Lioness (2. évad), Tulsa King (2. évad) és a Yellowstone (az 5. évad fináléja).
  • A SkyShowtime-on elérhető sikerfilmek impozáns listája is olyan alkotásokkal bővül, mint a Bob Marley: One Love, Bajos csajok, Kacsalábon és a legjobb film kategóriában Oscar®-jelölt Téli szünet.
  • A SkyShowtime bejelentette, milyen új és exkluzív alkotásokkal bővül kínálata 2024-ben és utána. 

A SkyShowtime a Paramount Global, az NBCUniversal Peacock és a Sky Studios legjobb sorozatainak exkluzív otthonaként megerősítette, hogy még ebben az évben számos új, sztárok nevével fémjelzett film és sorozat érhető el az előfizetők számára.

A SkyShowtime a dokumentumfilmek terén is bővítette kínálatát a SkyShowtime Original Schmeichel című koprodukcióval. A futball óriása – Peter Schmeichel a Premier League történetének legtöbbet kitüntetett és minden idők egyik legnagyobb kapusa. Tagja volt annak a figyelemre méltó dán esélytelen csapatnak, amely 1992-ben megnyerte az Európa-bajnokságot, majd Sir Alex Ferguson vezetése alatt a Manchester United legsikeresebb korszakában a Manchester United egyik sziklája lett. A dokumentumfilm egy hihetetlen családi történet a sikerről, a kudarcról és a visszatérésről, amely dokumentálja Schmeichel elképesztő 22 éves pályafutásának magasságait és mélypontjait.

Klitschko: More Than a Fight: az elismert filmrendező, Kevin Macdonald nevéhez fűződő film a SkyShowtime előfizetőinek eddig soha nem látott betekintést nyújt a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Vitalij Klicsko és testvére, Volodimir pályájába, akik együttesen több mint egy évtizeden át voltak a sportág koronázatlan királyai. A nagyjátékfilm Vitalij útját követi nyomon a ringtől a politikai csatatéren át országa fővárosának védelméig.

A további exkluzív sorozatok közül érdemes kiemelni a The Day of the Jackal című 10 részes adaptációt, amely Frederick Forsyth korszakalkotó regénye és az azt megfilmesítő 1973-as Universal Pictures-alkotás alapján készült sorozat. Az ikonikus thriller kortárs újragondolásában az Oscar-, Tony- és BAFTA-díjas Eddie Redmayne alakítja a Sakál, a páratlan és láthatatlan magányos bérgyilkos szerepét, Lashana Lynch pedig Bianca, a kitartó MI6-ügynök bőrébe bújik, aki könyörtelen, az egész világra kiterjedő embervadászatot hirdet ellene. Úrsula Corberó, a La Casa De Papel (A nagy pénzrablás) című világsiker sztárja a sorozatban Nuriát alakítja, aki közel áll a Sakál szívéhez, de a nőnek fogalma sincs arról, ki is ez a férfi valójában.

Az Oscar®-díjra jelölt forgatókönyvíró, Taylor Sheridan nevéhez köthető filmek gyűjteménye tovább bővül: a SkyShowtime azt is megerősítette, hogy a Landman még ebben az évben, kizárólag a platform előfizetői számára érhető el. A mai olajfúrótornyok világának szerencsevadászairól szóló alkotás főszereplői az Oscar®-díjas Billy Bob Thornton és a Golden Globe®-jelölt Demi Moore. 

A SkyShowtime bejelentette a The Donovans című sorozat érkezését. A 10 részes drámai sorozat alapjául a Top Boy (Nagykutya) alkotója, Ronan Bennett által írt Ray Donovan című sikersorozat szolgál. Guy Ritchie rendezőként és vezető producerként működött közre.

A SkyShowtime, kifejezetten Európa számára létrehozott streamingszolgáltatóként, tovább szélesíti a helyi közönségnek szánt saját gyártású programkínálatát. A Schmeichel mellett a SkyShowtime saját gyártású sorozatai a spanyol Las Pelotaris 1926 és a Mamen Mayo sorozattal is bővülnek. A streamingszolgáltató emellett a közelmúltban kihirdette a saját gyártásban készült Śleboda című lengyel sorozat szereplőgárdáját. A forgatás áprilisban kezdődött. Ez az első olyan helyi megrendelésre készült, saját gyártású SkyShowtime-produkció, amelyet kifejezetten a lengyel közönség számára készítettek.

Az említett műsorok azon saját gyártású sikersorozatok sorát bővítik, amelyek a platform 2023-as indulása óta készültek. A listán többek között olyan alkotások szerepelnek, mint a BoséCodename: AnnikaFleeting Lies (Múlandó hazugságok), Los Enviados (A küldöttek), Poker FaceThe Curse, The Invisible Ladies, , The Winner (A győztes), Veronika és a Warszawianka.

A SkyShowtime-előfizetők a visszatérő kedvencek egész sorából is válogathatnak, amelyeket kizárólag a platformon láthatnak, többek között az alábbiakat: Frasier (2. évad), Funny Woman (2. évad), Poker Face (2. évad), Tulsa King (2. évad), Lioness (2. évad) és a Taylor Sheridan nevével fémjelzett sikertörténet, a Yellowstone (az 5. évad fináléja).

A SkyShowtime kínálatában megtekinthető sikerfilmek lenyűgöző gyűjteménye világhírű sztárokat felvonultató újdonságokkal gyarapodik, köztük olyan alkotásokkal, mint a: Bob Marley: One Love, Bajos csajok, Kacsalábon és a legjobb film kategóriában Oscar®-jelölt Téli szünet.

A premierek pontos dátumát később jelentik be.

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója így nyilatkozott: „A SkyShowtime nagy örömmel mutatja be a 2024-ben és utána érkező új, saját gyártású filmek, exkluzív sorozatok és sikerfilmek fantasztikus kínálatát. Előfizetőinknek továbbra is Hollywood legjobb alkotásait hozzuk el, olyan sztárok nevével fémjelzett filmeket és sorozatokat, mint a Landman, a The Day of the Jackal, illetve olyan új közönségkedvenceket, mint a Yellowstone (az 5 évad fináléjával) és a Frasier. Büszkék vagyunk arra is, hogy bejelenthetjük a SkyShowtime új saját gyártású alkotásait, a Las Pelotaris 1926-ot, a Mamen Mayót és a Schmeichel című dokumentumfilmet. Ez is bizonyítja elkötelezettségünket amellett, hogy Európa-szerte minőségi helyi és nemzetközi alkotásokat kínáljunk előfizetőinknek.”

Kai Finke, a SkyShowtime tartalomért felelős vezetője hozzátette: „A SkyShowtime szórakoztató kínálata minden eddiginél lenyűgözőbb választékot nyújt előfizetőink számára, a következő év pedig még nagyobb és több újdonságot hoz majd. Különösen nagy öröm számunkra, hogy bemutathatjuk az első olyan helyi megrendelésre készült SkyShowtime-gyártású produkciót, amelyet kifejezetten a lengyel közönség számára készítettek: ez a Śleboda, amelynek szereplőgárdáját már bejelentettük. Új évaddal érkeznek visszatérő kedvencek, köztük a Lioness (2. évad), Tulsa King (2. évad) és a Poker Face (2. évad), olyan Oscar®-díjas alkotások, mint a Téli szünet, valamint dokumentumfilmek, mint a Klitschko: More Than a Fight. Nálunk mindenki talál valami izgalmasat!”

A SkyShowtime közvetlenül a fogyasztók számára elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül az Apple iOS, tvOS, Android készülékek, Android TV, Google Chromecast, LG csatlakoztatott TV-k, Samsung Smart TV-k, kiválasztott forgalmazó partnerek piacain, valamint a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül. 

Honlap: www.skyshowtime.com/hu
X (előző nevén: Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime  

Bob Marley: One Love

A megjelenés időpontja: augusztus 6. 

A film egy olyan legendás zenész életét és zenéjét mutatja be, aki generációkat inspirált a szeretet, a béke és az egység üzenetével. Ebből a döbbenetes hatású és felemelő filmből megismerhetjük Bob Marley hihetetlen történetét, aki legyőzte az előtte tornyosuló nehézségeket, és bejárhatjuk azt az utat, amelynek során megszületett a világot megváltoztató, forradalmi zene. A Bob Marley: One Love című film főszereplői: Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch és James Norton. 

Frasier (2. évad)

A megjelenés időpontja: bejelentésre vár

A Frasier második évadát továbbra is a Los Angeles-i Paramount Studiosban, élő közönség előtt forgatták. Az új sorozat Frasier Crane (Grammer) életének új fejezetéről szól. A főszereplő visszatér a Massachusetts állambeli Bostonba, hogy új kihívásokkal nézzen szembe, új kapcsolatokat alakítson ki, és végre valóra váltsa néhány régi álmát. Grammer mellett a sorozat főbb szereplői: Jack Cutmore-Scott, aki Frasier fiát, Freddyt alakítja; Nicholas Lyndhurst, mint Frasier régi főiskolai barátja, Alan, akiből egyetemi tanár lett; Toks Olagundoye, aki Oliviát, Alan munkatársát, az egyetem pszichológiai tanszékének vezetőjét játssza; Jess Salgueiro, aki Freddy szobatársának, Eve-nek a szerepében jelenik meg; valamint Anders Keith, aki Frasier unokaöccse, David bőrébe bújt. 

Funny Woman (2. évad)

A megjelenés időpontja: 2024-ben érkezik

A Funny Woman második évadában Sophie számára felpörögnek az események. Ő az ország kedvenc tévés vígjátéksztárja, fantasztikus barátai vannak, és a Dennisszel való románca is ígéretesnek tűnik. Ám nem minden fenékig tejfel: Dennis válására akár három évet is várni kell; Sophie új sitcomja megbukik, és bónuszként egy lesújtó családi titokra is fény derül.  Sophie úgy kavarodik ki a dologból, hogy főszerepet vállal egy filmben, egy francia szívtipró sztár mellett. A film hatalmas sikert arat, Sophie élelmes, új amerikai ügynöke pedig egy új kezdet reményével kecsegteti Hollywoodban. A második évadban újra feltűnik Gemma Arterton (The King’s Man, Summerland), aki a karizmatikus komikust, Sophie Straw-t alakítja. További szereplők: Steve Zissis (The Changeling, Togetherness), Marcus Rutherford (The Wheel of Time, Obey), Tim Key (The Witchfinder, This Time with Alan Partridge), Gemma Whelan (Game of Thrones, The Tower) és Roisin Conaty (GameFace, Man Down).

Klitschko: More Than a Fight

 A megjelenés időpontja: 2024-ben érkezik

Klitschko: More Than a Fight: az elismert filmrendező, Kevin Macdonald nevéhez fűződő film a SkyShowtime előfizetőinek eddig soha nem látott betekintést nyújt a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Vitalij Klicsko és testvére, Volodimir pályájába, akik együttesen több mint egy évtizeden át voltak a sportág koronázatlan királyai. A nagyjátékfilm Vitalij – jelenleg Kijev leghosszabb ideje hivatalban lévő polgármestere – útját követi nyomon a ringtől a politika csataterén át országa fővárosának védelméig, amelyet 2022 februárjában támadtak meg az orosz erők.

Landman

 A megjelenés időpontja: 2024-ben érkezik

A Nyugat-Texas egyik robbanásszerűen fejlődő városában játszódó Landman egy modern történet a szerencse hajszolásáról az olajfúrótornyok világában. Az Oscar-jelölt Taylor Sheridan és Christian Wallace társszerzők által készített sorozat a „Boomtown” című 11 részes podcaston alapul. A sorozat az olajmunkások és olajhajhász milliárdosok váltakozó sikerű történetét mutatja be, akik akkora fellendülést gerjesztenek, ami átalakítja az éghajlatot, a gazdaságot és a geopolitikát is. A sorozat főszereplői: Billy Bob Thornton (Sling Blade, A Simple Plan, The Man Who Wasn’t There) Demi Moore (Ghost, A Few Good Men, G.I Jane), Jon Hamm (Mad Men), Ali Larter (The Last Victim), Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland (Joker 2), Kayla Wallace (When Calls the Heart), James Jordan (Yellowstone), Mark Collie (Nashville) és Paulina Chávez (The Expanding Universe of Ashley Garcia).

Mamen Mayo 

A megjelenés időpontja: bejelentésre vár

A SkyShowtime saját gyártású sorozata, a Mamen Mayo igazi áldokusorozat, amely a komédia sötétebb vállfajait ötvözi a családi „drámával”. Minden egyes epizód a Mamen Mayo örökségi közvetítő és ügyvédi irodája, a „Mediaciones Mayo” eseteit mutatja be, amelyek során megpróbálja feloldani az örökösödési vitákba keveredett családtagok közti érdekellentéteket. 

Las Pelotaris 1926

A megjelenés időpontja: július 5.

A Marc Cistaré (Vis a Vis, El barco, La víctima número 8) által készített Las Pelotaris 1926 a SkyShowtime saját gyártású sorozata, amely Chelo, Idoia és Itzi – három női baszk pelotajátékos – életét kíséri figyelemmel, akik az 1920-as években küzdenek álmaik valóra váltásáért. A három sikeres profi sportolónő azzal szembesül, hogy mi történik, ha megpróbálnak kitörni egy férfiak által uralt világban, ahol az ambíció és a szabadság nem a nők sajátja. A mexikói színésznő, Zuria Vega, valamint a spanyol Claudia Salas és María de Nati mellett David Chocarro, Marco de la O, Vicente Tamayo, Héctor Kotsifakis és Antonio Gaona játssza a főbb szerepeket. További szereplők: a kolumbiai Viviana Serna, a spanyol Alex Onieva, Krista Aroca, Eva Rubio, Jesús Castejón és Peter Vives, valamint a veterán mexikói színész, Eligio Menéndez.

Lioness (2. évad)

A megjelenés időpontja: bejelentésre vár

Az Oscar®-jelölt forgatókönyvíró Taylor Sheridan nevével fémjelzett Lioness története valós kiképzési programon alapul. A kissé nyers, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos, Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) életéről szól, akit beszerveztek a Lioness Engagement Teambe, hogy a csapatba beépülve segítsen lebuktatni egy terrorszervezetet. Zoe Saldaña játssza Joe-t, a Lioness program helyi vezetőjét, aki a női beépített ügynökök kiképzéséért, irányításáért és vezetéséért felelős.

Bajos csajok

A megjelenés időpontja: augusztus 28. 

A Tina Fey komikus elméje által megálmodott modern klasszikus, a Bajos csajok új csavarral érkezik. A zenés vígjáték az azonos című, Tony Award®-díjra jelölt Broadway-musical alapján készült. Az új diáklányt, Cady Heront a társadalmi tápláléklánc csúcsán fogadja a népszerű lányok elit csoportja, „a plasztikok”, amelynek élén az ármánykodó méhkirálynő, Regina George és kegyencei, Gretchen és Karen állnak. Amikor azonban Cady elköveti azt az orbitális hibát, hogy belezúg Regina exébe, Aaron Samuelsbe, azonnal Regina célkeresztjébe kerül. Miközben Cady a csoport csúcsragadozóját akarja elcsípni kitaszított barátai, Janis és Damian segítségével, meg kell tanulnia, hogyan maradhat hű önmagához, miközben a legkegyetlenebb dzsungelben lavírozik: a gimiben.

Kacsalábon

A megjelenés időpontja: bejelentésre vár

A Kacsalábon az Illumination új, akciódús, saját gyártású vígjátéka. A Mallard család egy kisebb hullámvölgybe került. Míg az apa, Mack beéri azzal, hogy családja élete végéig biztonságban úszkálhat New England-i tavacskájuk körül, addig az anya, Pam alig várja, hogy felrázza az életüket, és megmutassa a gyerekeiknek – kamasz fiuknak, Daxnak és lányuknak, Gwennek – a nagyvilágot. Miután egy vándor kacsacsalád leszáll a tavukon, és izgalmasabbnál izgalmasabb történeteket mesélnek nekik távoli tájakról, Pam meggyőzi Macket, hogy New Yorkon átrepülve látogassanak el a trópusi Jamaicára, a gyerekekkel együtt. Miközben a Mallard család télire dél felé vonul, az alaposan kigondolt terveik egykettőre kudarcba fulladnak. Ez az élmény arra ösztönzi őket, hogy tágítsák látókörüket, új barátok felé nyissanak, és többre vigyék, mint azt valaha is hitték. Eközben többet tanulnak egymásról és önmagukról, mint gondolták volna.

Poker Face (2. évad)

A megjelenés időpontja: bejelentésre vár

A SkyShowtime saját gyártású sorozatában, a Poker Face-ben az Emmy®-díjra jelölt Natasha Lyonne alakítja Charlie-t, aki rendkívüli adottsága révén megérzi, ha valaki hazudik. Plymouth Barracudájával útnak indul, és minden megállónál új karakterekkel és furcsa bűncselekményekkel találkozik, amelyeket kötelességének érez megoldani.

The Day of the Jackal

A megjelenés időpontja: bejelentésre vár

Az ikonikus thriller kortárs újragondolásában az Oscar-, Tony- és BAFTA-díjas Eddie Redmayne (Broadway: CABARET Revival, The Good Nurse, The Theory of Everything) alakítja a Sakál, a páratlan és láthatatlan magányos bérgyilkos szerepét, Lashana Lynch (Bob Marley: One Love, The Woman King, No Time To Die) pedig Bianca, a kitartó MI6-ügynök bőrébe bújik, aki könyörtelen, az egész világra kiterjedő embervadászatot hirdet ellene. Úrsula Corberó, a La Casa De Papel (A nagy pénzrablás) című világsikerű sorozat sztárja itt Nuriát alakítja, aki közel áll a Sakál szívéhez, de a nőnek fogalma sincs, ki is a férfi valójában. A további sztárszereplők: Charles Dance (Game of Thrones, The King’s Man) Timothy Winthrop szerepében, Richard Dormer (Blue Lights, Fortitude, Game of Thrones) mint Norman, Chukwudi Iwuji (Guardians of the Galaxy Vol.3, The Split), aki Osita Halcrow-t alakítja, Lia Williams (The Capture, The Crown) Isabel Kirby szerepében, Khalid Abdalla (The Crown, The Kite Runner), aki Ulle Dag Charles szerepében látható, Eleanor Matsuura (The Walking Dead, I Used To Be Famous) mint Zina Jansone, Jonjo O’Neill (Andor, Bad Sisters) Edward Carver szerepében és Sule Rimi (Classified, Andor), aki Paul Pullmant alakítja.

A 10 részes adaptáció Frederick Forsyth korszakalkotó regénye és az azt megfilmesítő 1973-as Universal Pictures-alkotás alapján készült. 

The Donovans

A megjelenés időpontja: bejelentésre vár

Európa legbefolyásosabb ügyfelei, a Donovan család a vagyonukat és a hírnevüket kockáztatják, különös szövetségek köttetnek, és mindenhol árulás veszélye fenyeget. Bár a család tagjai a londoni alvilági legelitebb alakjai, üzleti tevékenységük jellegénél fogva a jövőre nincs garancia.

The Holdovers

A megjelenés időpontja: bejelentésre vár

Egy lázadó diák, egy közismerten ellenszenves professzor és az iskola főszakácsa között kialakuló valószínűtlen kötelék magával ragadó története – három emberé, akik a karácsonyi szünetre egyedül maradnak az egyetemen, és egymás segítségével rájönnek, hogy a múltjuk nem kötheti őket béklyóba. A szívmelengető film főszereplői: a Golden Globe®-díjas Paul Giamatti, az Oscar®-díjas Da’Vine Joy Randolph és a most debütáló Dominic Sessa.

Schmeichel

A megjelenés időpontja: bejelentésre vár

Peter Schmeichel a labdarúgás legendás alakja, valószínűleg minden idők legjobb hálóőre. 22 évet felölelő karrierjével Schmeichel a Premier League történetének legnevesebb kapusa. A címszereplő futballhős tagja volt annak a dán labdarúgó-válogatottnak, amely 1992-ben esélytelenként indulva megnyerte az Európa-bajnokságot. Emellett a Manchester United csapatkapitányaként az 1999-es Bajnokok Ligája-győztes csapatban is szerepelt, ami a harmadik rangos kupagyőzelmet jelentette még ugyanabban az évben. A Schmeichel című dokumentumfilm egy hihetetlen családi történet a sikerről, a kudarcról és a megváltásról. Owen Davies díjnyertes filmrendező és vágó munkája, akinek többek között a The Three Kings, a Drive to Survive és a Fallen Idol című dokumentumfilmeket is köszönhetjük.

Śleboda

A megjelenés időpontja: bejelentésre vár

A Śleboda az első olyan helyi megrendelésre készült SkyShowtime-gyártású produkció, amelyet kifejezetten a lengyel közönség számára készítettek. A SkyShowtime eredeti gyártású sorozata Małgorzata Fugiel-Kuźmińska és Michał Kuźmiński elismert krimisorozatának első része alapján készült, producere Magdalena Szwedkowicz (Forgotten Love), a rendező pedig Michał Gazda (The Pack, Forgotten Love).

Tulsa King (2. évad)

 A megjelenés időpontja: 2024-ben érkezik

A Tulsa King alkotója és producere az Oscar®-jelölt forgatókönyvíró Taylor Sheridan. A sorozat a New York-i maffiavezér, Dwight „a Tábornok” Manfredi történetét mutatja be, aki 25 év után kiszabadul a börtönből, és főnöke az Oklahoma állambeli Tulsába küldi, hogy ott indítson be egy új üzletet. Ráébred, hogy maffiacsaládja valószínűleg nem az ő érdekeit tartja szem előtt, ezért Dwight elkezdi megalapítani az új bandáját egy csapat lehetetlen alakból. Az ő segítségükkel kezd hozzá új bűnbirodalma létrehozásához egy olyan helyen, amely számára olyan idegen, hogy akár egy másik bolygón is lehetne. Az első évad visszatérő sztárjai, Annabella Sciorra és Tatiana Zappardino a második évadban már a sorozat állandó szereplőivé válnak, a kiváló szereplőgárdához pedig Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza és Jay Will, valamint Garrett Hedlund és Dana Delany csatlakozik. 

Yellowstone (S5B)

 A megjelenés időpontja: 2024 novemberben érkezik

A Yellowstone a Dutton család életét követi nyomon, akik az Egyesült Államok legnagyobb egybefüggő marhafarmját irányítják. Változó szövetségek, megoldatlan gyilkosságok, nyílt sebek és nehezen kivívott tisztelet közepette a farm állandó konfliktusban áll azokkal, akikkel határos – egy terjeszkedő várossal, egy indián rezervátummal és rosszindulattal teli üzleti rivalizálásokkal. A Yellowstone társszerzője az Oscar®-jelölt forgatókönyvíró, Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water and Sicario), valamint John Linson.

- bdpst24.hu

Check Also

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyár kollégái a magyar válogatottnak

Az abroncsgyár kollégái a szívükön viselik a magyar válogatott sikerét, ezért a csoportmeccsek idejére piros-fehér-zöld …