Tompos Kátya gyógyulását támogatja az Alle Management új bemutatójával

Az Alle Management június 15-én a MOMKultban mutatja be Lackfi János legújabb, Medveles című drámáját. Porkoláb Gyöngyi, az előadás produkciós vezetője a ma reggeli Mokkában jelentette be, hogy az alkotócsapat a premier teljes bevételét Tompos Kátya gyógykezelésére ajánlja fel. 

Tompos Kátya, Jászai Mari-díjas színművésznő a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Külföldi gyógykezelésének jelenlegi fázisai – a korábbiakkal elletétben már – az állam által nem finanszírozottak, az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget, így ő és családja május elején a Fábián Juli Emlékalapítvány segítségével a nyilvánossághoz fordultak segítségért. 

Ma az Alle Management is kapcsolódott a #szeretünkkátya kampányhoz, így a Porkoláb Gyöngyi apamondta.hu című podcast műsorából inspirálódó Medveles című előadás premierjének teljes bevétele is a művésznő gyógykezelését szolgálja majd. Lackfi János darabja az apa-fiú kapcsolatok legizgalmasabb kérdéseire világít rá. Az előadást a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház igazgatója, Őze Áron rendezi, a két szereplőt pedig Marton Róbert és Csiby Gergely alakítja. 

A június 15-re megvásárolt jegyekből származó bevétel teljes mértékben a Fábián Juli Emlékalapítvány által Kátya gyógykezelésére létrehozott Alapba kerül.

- bdpst24.hu

Check Also

A logisztika segíthet túllendíteni a vegyipart a válságon

Zsugorodás helyett növekedés  DACHSER Chem Logistics A húszas évek viharos kezdete, ahogy az utókor tekint …