Trollok: Együtt a banda vígjáték, kizárólag a SkyShowtime-on 

  • A Trolls Band Together 
  • Június 14-től látható a népszerű zenés animációs Troll-filmek új része, 

A kalandos életű szivárványszínű család visszatér, hogy a népszerű filmsorozat legújabb fejezetében ismét egymásra találjanak, a tőlük megszokott szokatlan módon.

A nagy sikerű zenés animációs film, a Trolls Band Together (Trollok: Együtt a banda) figuráinak eredeti hangját számos világhírű énekes neve fémjelzi, köztük Anna Kendrick, Justin Timberlake, Troye Sivan, az *NSYNC és Camila Cabello. A fergeteges „trollkodás” június 14-től érhető el a SkyShowtime-on.  

A film Poppy (eredeti hangja: Kendrick) és Branch (eredeti hangja: Timberlake) életét követi nyomon, akik az az első filmben még csak barátok voltak, a másodikban már folyamatosan flörtöltek, ám most végre hivatalosan is egy párt alkotnak (#broppy). Ahogy azonban egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Poppy rájön, mit titkolt előle Branch: hogy egykor tagja volt a kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak négy fiútestvérével együtt: Floyddal (eredeti hangja a Golden Globe®-jelölt elektropopsztár, Troye Sivan), John Doryval (eredeti hangja Eric André), Bruce-szal (eredeti hangja a Grammy®-díjas Daveed Diggs) és Clay-jel (eredeti hangja a Grammy-díjas Kid Cudi). A BroZone még akkor feloszlott, amikor Branch kisbaba (avagy „Bitty B”) volt, ahogy vele együtt a család is, és Branch azóta nem látta a testvéreit.

Ám amikor Branch testvérét, Floydot zenei tehetsége miatt elrabolja egy aljas, szélhámos popsztárpáros – Velvet (az Emmy®-díjas Amy Schumer) és Veneer (a Grammy-díjas és Tony®-jelölt Andrew Rannells) –, Branch és Poppy egy szívfacsaró és érzelmes küldetésre indulnak, hogy összehozzák a többi testvért, és megmentsék Floydot a popkultúrából való kiesésnél is rosszabb sorstól.

Magyarországon Ágas magyar hangja Bereczki Zoltán, Pipacs királynőé Csuha Bori, Pici Diamond pedig Ganxsta Zolee hangján szólal meg.

A Trolls Band Together (Trollok: Együtt a banda) című filmet a visszatérő rendező Walt Dohrn és Gina Shay producer hozta tető alá. A film vezető zenei producerei Justin Timberlake és Mike Elizondo.

A DreamWorks Animation Thomas Dam Good Luck Trolls figuráin alapuló Trollok-filmsorozata – a 2016-os Trolls (Trollok) és a 2020-as Trolls World Tour (Trollok a világ körül) – a „Can’t Stop the Feeling!” című dallal hatalmas sikert könyvelhetett el, ugyanis Grammy-díjat nyert a legjobb vizuális média számára írt dal kategóriában, Oscar®-díjra jelölték a legjobb eredeti dal kategóriában, és a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb szórakoztatóipari márkáját népszerűsíti.

A SkyShowtime közvetlenül a fogyasztók számára elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül az Apple iOS, tvOS, Android készülékek, Android TV, Google Chromecast, LG csatlakoztatott TV-k, Samsung Smart TV-k, kiválasztott forgalmazó partnerek piacain, valamint a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül. 

 www.skyshowtime.com/hu
www.twitter.com/SkyShowtime 

- bdpst24.hu

Check Also

Fashion Show és VIP varázs a Soundon

Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Heineken Balaton Soundra, de idén, a kifutón felvonuló márkákkal …