Megérkeztek a Gösser Spritz sörkoktélok!

  • A nyári teraszozások új sztárjai már elérhetők a vendéglátóhelyeken és a boltok polcain

A Gösser újdonságai az epres Gösser Beer Spritz „Strawberry” és a boróka ízesítésű Gösser Beer Spritz „Botanic” sörkoktélok, amelyek bármelyik nyári pillanatot feledhetetlenné tehetik. Frissítő, gyümölcsös ízviláguk tökéletesen illik a baráti összejövetelek, kerti partik, vagy a teraszon töltött esték hangulatához.

„Az új megoldásokat folyamatosan kereső vállalatként nemcsak figyelemmel kísérjük a fogyasztók gyorsan változó szokásait, de lépést is kívánunk tartani velük.

A hazai sörpiac rendkívül nagy és gazdag múltra tekint vissza, ugyanakkor látjuk, hogy a fogyasztók nyitottak az újdonságokra és keresik a változatosságot. Ebből kiindulva mertünk egy nagyot álmodni és egy egészen izgalmas újdonságot kitalálni.

Így alkottuk meg a Gösser Spritz sörkoktélokat, amelyekben az alkohol- és szénsavtartalom a söralapból ered, míg ízviláguk népszerű koktélokat idéz, amivel garantáltan új színt hoznak az idei szezonba.” – mondta el Perényi Katalin, a HEINEKEN Hungária Zrt. Marketing igazgatója


A lehető legjobb ízélmény elérése érdekében a 4%-os alkoholtartalmú, frissítő ízű sörkoktélt jégre töltve érdemes fogyasztani, feldobva egy -két szelet eperrel vagy citrommal, esetleg mentalevéllel.

A Gösser újdonságát a még teljesebb élmény érdekében érdemes csapolt változatban is kipróbálni. A dobozos kiszerelésnek köszönhetően a stílusos italok mindenkihez közelebb hozzák a koktélozás élményét akár otthon is.

A sörkoktélok a Gössertől megszokott prémium minőséget képviselik, amelyeket talán a legjobb egy napsütötte teraszon a barátokkal, vagy a kedvenc kiülős helyen fogyasztani élvezve a naplementét.

Indulhat a teraszozás!

Mindkét íz elérhető május végétől 0,33 elegáns keskeny dobozos kiszerelésben, míg az epres változat csapolt formában is kapható egyes vendéglátóhelyeken. Június közepétől a termékcsalád kiegészül üveges változattal is.

- bdpst24.hu

Check Also

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyár kollégái a magyar válogatottnak

Az abroncsgyár kollégái a szívükön viselik a magyar válogatott sikerét, ezért a csoportmeccsek idejére piros-fehér-zöld …