A Paloma koktél világnapján nyit a Don Julio 1942 x W Budapest exkluzív terasz

Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest. A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne május 22-től egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják. 

Tequila és grapefruitszóda. Ez adja alapját a Paloma koktélnak, amely Mexikó szívéből származik, ám olyannyira népszerűvé vált a Latin-Amerikai ország határain túl is, hogy jelenleg a világ kilencedik legnépszerűbb koktélja. Nem véletlen tehát, hogy a grapefruit pikáns frissességét a tequila finom melegségével ötvöző, könnyen elkészíthető, jellegzetes rózsaszínű ital ma már világnappal is büszkélkedhet.

Idén május 22-én a Don Julio és a W Budapest exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte az egyedülálló italkülönlegességet. A főváros szívében nem mindennapi környezetben megnyíló Don Julio 1942 x W Budapest terasz a luxus tequila márka által képviselt életérzés mellett a brand stílusjegyeit kombinálja a hotel lenyűgöző design elemeivel. Az Operaház panorámájával megnyíló exkluzív helyszínen egészen a nyár végéig élvezhetik a pazar környezetet és a prémium minőségű italokat a vendégek. 

„A Paloma koktél világnapján a Don Julio 1942 és a W Budapest exkluzív partnerségét is ünnepeljük. Ez az együttműködés megtestesíti a magas minőség és a prémium életstílus legjavát, amelyet a mexikói ital minden kortya tökéletesen megragad. Ezen a különleges helyszínen a páratlan Don Julio tequilával, készen állunk arra, hogy az idei nyár egyik legkedveltebb italává tegyük a Paloma koktélt.” – mondta el Juliana Ballarin, a Diageo kelet-európai Marketing Igazgatója.  

Patrick Luk, a W Budapest marketingigazgatója így nyilatkozott: „A W Budapestben arra törekszünk, hogy a város kulturális központja legyünk, így örömmel jelentjük be első terasz együttműködésünket a Don Julio 1942-vel. A kollaboráció egy kifinomult, magas színvonalú, nyári kikapcsolódásokhoz kiváló helyszínt varázsol a fényűző Andrássy útra. Az innovatív, kézműves koktéloktól kezdve a W Lounge menüjének ízletes falatkáin át, az új zenei programunk, az Arcade Sound bevezetéséig, házhoz hozzuk Budapest pezsgő zenei színterét. Izgatottan várjuk, hogy vendégeink egy felejthetetlen nyarat töltsenek el nálunk, kivételes élményekkel és egyedi pillanatokkal.”

Május 22-től a kikapcsolódáshoz ajánlott recept: forró nyári esték, 50 ml Don Julio Blanco, 15 ml agavészirup, 15 ml friss lime lé, felöntve grapefruit szódával, egy grapefruit szelettel díszítve és az egyedülálló tálalási rituáléhoz: a Don Julio 1942 x W Budapest terasz exkluzív helyszíne. 

Az egész szezonban elérhető speciális Don Julio itallapon továbbá öt koktél és négy tequila különlegesség várja a vendégeket. A sokak által kedvelt Margarita mellet olyan izgalmas kreációk is elérhetőek, mint a Spicy Don Reposado, amelynek markáns karakterét kápia paprika, chili és gránátalma adja. A Strawberry Affair könnyed, elegáns ital, melynek ízjegyei között megtalálható eper, bazsalikom és citrusok.

- bdpst24.hu

Check Also

Nyaralás előtt módosítja hátrányosan a Revolut az utasbiztosítását

A Revolut egyelőre nem tett hivatalos bejelentést, azonban sikerült utána járnom a részleteknek. Jelentősen csökkennek …