Idén nyáron hordjuk Shakira kedvenc papucsát!

  • Shakira x Ipanema

A kultikus brazil papucs és szandál márka, az Ipanema, nem mással, mint a popkultúra egyik legbefolyásosabb latin énekesnőjével, Shakirával kollaborált az idei, tavaszi/nyári szezonban. A művésznő nemcsak egyedi, jellegzetes hangjáról, időtlen slágereiről és ikonikus táncmozdulatairól ismert, hanem sikeres vállalkozó is, tökéletesen megtestesítve mindezek által az Ipanema értékeit. Egy olyan erős nő, aki harcol a nők helyzetéért az üzleti világban és mindennapi erőfeszítéseik megbecsüléséért, valamint sokakat inspirál arra, hogy küzdjenek magukért és merjenek azzá válni, akik igazán lenni szeretnének.

Shakira, a 2024-es szezonban nemcsak arcát, hanem kreativitását is megmutatta az általa inspirált Sempre Nova kollekció által. Lefordítva a név annyit tesz, hogy „Mindig új”, ami remekül jellemzi Shakira életfelfogását. A kollekció öt modellből áll, amelyben flip-flop, platformos és lapos szandálokat, valamint belebújós papucsokat is megtalálhatunk, felnőtt, gyermek és baba méretben egyaránt. Minden egyes dizájn trendi, modern és nőies.

„Örülök, hogy közreműködhettem az Ipanema idei kollekciójának megtervezésében és részese lehetek a kampánynak, amely egy igazán fontos üzenetet közvetít minden nő számára. Elengedhetetlen ugyanis, hogy életünk során értékeljük minden lépésünket és erőfeszítésünket, amelyet önmaguk megvalósításáért és álmaik beteljesítéséért teszünk” – nyilatkozta Shakira.

Shakira művészként, vállalkozóként és filantrópként betöltött szerepe összhangban van a márka alapvető értékeivel, egy olyan nő, aki egy igazi napfényes színfolt mai világunkban. Csakúgy, mint a Sempre Nova kollekció, hiszen a fazonok sokoldalúak, élénk színűek, hűen tükrözik az Ipanema brazil gyökereit és a pezsdítő brazil életérzést.

A Sempre Nova kollekció mellett az Ipanema 2024-es kollekciójában számos új fazon is megtalálható, de helyet kaptak a jól megszokott, közkedvelt fazonok is. A márka ugyanakkor továbbra is hű fenntarthatósági alapelveihez, így a környezetet és a jövőt szem előtt tartva a lábbelik legalább 30%-a ezúttal is újrahasznosított anyagok felhasználásával készül, miközben az összes gyári hulladék 99%-át újrahasznosítják.

- bdpst24.hu

Check Also

A Z generáció felnőtt tagjai inkább dolgoznának

 nyári nyaralóhelyen, mint az Y generációsok; az Y-ok pedig jobban élveznék az önkénteskedést. Közel minden …