Újra Megbízható Munkaadó díjjal jutalmazták a PENNY-t

Idén negyedik alkalommal érdemelte ki a PENNY a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elismerését. A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi feltételek fontosságára, éppen ezért az indulóknak a humán erőforrás menedzsment több területén is meg kellett felelniük a kritériumoknak az elismerés megszerzéséhez. Mindemellett azt is bizonyítaniuk kellett, hogy példaértékűen gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről.

A PENNY egyik fő célja a munkatársak lojalitásának erősítése, valamint olyan elkötelezett munkavállalók foglalkoztatása, akik szívvel-lélekkel dolgoznak a vállalat sikereiért. Az élelmiszerlánc éppen ezért igyekszik évről-évre számos lehetőséggel és munkáltatói programmal támogatni kollégáit. A vállalat 2024-ben közel 4 milliárd forintot fordított bérfejlesztésre, így a tavalyi évben végrehajtott 17%-os emeléssel együtt, összesen 27%-os jövedelem növekedést sikerült elérniük. Mindemellett az idei év közepétől 10%-os munkatársi kedvezmény kártyát biztosít az üzletlánc több mint 5000 munkavállalójának.

„Fontos számunkra, hogy jó kapcsolatot alakítsunk ki munkavállalóinkkal, akik megbecsülve érzik magukat munkájukért. A PENNY-nél folyamatosan azon dolgozunk, hogy egy olyan környezetet alakítsunk ki dolgozóink számára, hogy hosszú távon is jól érezzék magukat nálunk. A dolgozóink támogatása, valamint a karrierjük fejlesztésébe fektetett munkánk megtérülni látszik, ezért hatalmas elismerés és megerősítés számunkra, hogy immáron negyedik alkalommal érdemeltük ki ezt a díjat, hiszen ez is azt igazolja, hogy jó úton járunk.” – mondta el Silke Janz HR-területért felelős CFO.

- bdpst24.hu

Check Also

Csuja Imre 63 éves korára hagyott fel a szemüveghordással

A közkedvelt színész örömmel konstatálta, hogy közelre és távolra is tökéletesen lát, így többet nem …