11,5 millió forint gyűlt össze a Bátor Tábor javára az RTL adománygyűjtésén

Adománygyűjtő különkiadással jelentkezett május 18-án az RTL Fókusz Plusz című műsora, amellyel – immár hagyományosan – a Bátor Tábor Alapítvány számára gyűjtött adományt.

A műsor hatására 11 500 500 forint gyűlt össze, amely összeget az RTL Magyarország további 10 millió forinttal egészít ki. Ezzel együtt az RTL Magyarország az elmúlt évek adománygyűjtései során közel 130 millió forintot gyűjtött össze a Bátor Tábornak.

A Bátor Tábor egyedülálló kezdeményezés, mely életeket változtat meg. Több, mint két évtizede nyújt gyógyító élményeket súlyos és tartós betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak.

A Bátor Tábor ingyenes táborai, kórházi, iskolai és online programjain a kihívások és sikerélmények gyógyító ereje révén a gyerekek növelik önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket, és visszakapják a felhőtlen gyermekkort. A Bátor Tábor 2001 óta már több, mint 20 000 élményt adott súlyosan beteg gyerekek és családjuk részére.

Az adománygyűjtéshez a továbbiakban is lehet csatlakozni, ha valaki most lemaradt. A 13600-as adományvonalra érkező hívásokkal és SMS üzenetekkel, valamint a 02-es kód megadásával egész évben támogatható a Bátor Tábor Alapítvány munkája.

A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes programjait kizárólag adományokból tartja fenn. A ma estig még aktuális adó 1%-os felajánlások nélkül élményterápiás programjaik jelentős részét nem tudják megtartani.

A felajánlás módjáról a következő linken lehet többet megtudni.

- bdpst24.hu

Check Also

A magyarok és a foci – szeretjük is, vagy csak a meccsnézés élménye hajt minket?

A most zajló labdarúgó EB kapcsán a MediaMarkt az igazi meccsélményről kérdezte a lakosságot. Szeretjük …